A Netflix új bemutatója a Pinterestről szól A főzés sikertelen – És mi itt vagyunk

Ha valaha is készített egy receptet a Pinterestből, vagy csak elvesztette az oldalát, akkor valószínűleg ismeri a “Nailed It” memert. Ha nem, csak képzelj el egy Spongebob cookie-t, amely jobban hasonlít egy foltra, vagy egy szivárványos torta, amely a piszok színe. Jó szándékok, rossz végrehajtás.

A Netflix úgy döntött, hogy ezeket a vidám és relatíve mémeket olyan műsorra változtatja, amelyet megfelelően neveznek Megszúrta. Minden egyes epizódban három, “szörnyű nyomon követhető” háztulajdonos pék próbálja újra létrehozni az epikus tréfákat az internetről.

kép

Netflix

A bemutató leírása “része a valóságos show-nak, része a meleg rendetlenségnek”, és mint bármelyik jó verseny show-nál, van egy díj is. A legközelebb álló pék, aki valóban megcsókolja, 10 000 dollárral jár el. Azt hisszük, hogy ez a pék nem ment haza a díjjal.

kép

Netflix

A Netflix a híres Chocolatier Jacques Torres-t és Nicole Byer komikusot vette fel, ahol a kulináris készségek és a nevetés a könnyű szívű sütemény-show-ba került. Eater szerint minden versenynapon vendégbíró lesz.

Az első szezon március 9-én kerül a Netflixhez. Az alábbiakban látható a teljes trailer.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...