A Panda Express bemutatja a Chorkot, a Chopstick And A Forkot

Ez egy nagy hét a Panda Express számára. Miután végül hozzáfűzte Tso tábornok csirkét a menüjéhez, a lánc most olyan hullámokat tár fel, hogy kitalálhassa, mi lehet a pálcák legjobb változata az univerzumban. Igen, ők hogy ragyogó.

A Nation’s Restaurant News szerint a Panda Express egy pálcika-villás hibridet fejlesztett ki, amely a Chorkot hívja.

De ez a zseniális eszköz nem csak két edény egyben – ez szintén technikailag egy “csaló” a.k.a pálcika, amelynek felső része egy összekötő darab, ami könnyebbé teszi a dolgokat, mint a kerekek felépítése, Grub Street jelentések. A Panda Express még nem jelentette be, hogy a Brown Innovation Group-ban partnerség keretében létrehozott találmány az országos éttermekbe kerül-e, de “a tökéletes módja annak, hogy illusztrálja az amerikai és a kínai kultúrák mashupját”.

Véleményünk szerint ezek ideálisak azokon a sült rizs ételekben, amelyeket nehezebb felvenni, mint a tészta. Vagy, tudod, mindazok számára, akik egyáltalán nem akarnak pálcikát használni, de legalább meg akarják tenni néhány erőfeszítés. Bár minden levesre, mint a ramen, semmi sem verte ezeket a pálcikacsatornákat.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...