A Red Robin eladja a $ 100-os bérletet, amely lehetővé teszi, hogy egész évben hamburgert eszel

Red Robin rajongói, állítsátok be a riasztást: december 1-jén éjfélkor vásárolhatsz egy $ 99-et, amely lehetővé teszi egy hamburgert egy hónap alatt, 2018 novemberéig. A többi láncos étterem promócióját követve, mint az Olive Garden’s Never-Ending Pasta Pass és a Smashburgers ‘Holiday Smash Pass, a halmozott hamburgereiről ismert étterem 10.000 “A Yummm év” ajándék kártyát értékesít.

Bár ez nem korlátlan üzlet, ez jó pénzmennyiséget takarít meg, ha gyakran a Red Robinban eszik. A promóció során a vásárlók minden hónap első napján elküldik az e-mail címükre szóló $ 15-os e-ajándék kártyát 2017. decembertől 2018. novemberig. Szóval, ha havonta tölti az ajándék kártyát, 180 dollár értéket kap száz dollárt.

A legtöbb étterem tűzgörbe hamburger között 10 és 15 dollár között van, olyan lehetőségekkel, mint a Guacamole Bacon burger, a Chili Chili Cheeseburger és a Black and Bleu burger. A nem hamburger rajongók még mindig részt vehetnek az üzletben – míg a promóció a Red Robin hamburgereire koncentrál, a menüből bármikor megrendelheti a kártyát.

kép
Red Robin

Ha egy darabig még nem jártak a láncban, akkor is eladják a megrakott pirítóst, mint például a Nana-Nana Moo-Moo csokoládé banán rázza, csirke szendvicsek és csomagolások, saláták és szuper-forró Voodoo Fries (szellemes paprika mártással). ).

Mindegyik kártyát addig használhatod, amíg el nem fogy (így ha belépsz egy $ 3 koktélra, újra felhasználhatod a passzust), és csak december 1-jén kerülnek értékesítésre. Itt leteszed egy átjárót.

KAPCSOLÓDÓ VIDEO:


Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...