A Reverse Searing a legjobb módja a Steak Sütése

A steak készítése művészeti forma. Pontosnak, figyelmesnek és szorgalmasnak kell lenned. A legtöbb ember előkészíti a steaket, először a húsot serpenyőben, majd a sütőbe a főzés befejezéséhez. De ha nem úgy tűnik, hogy pontosan meg akarja kapni azt a csontot, akkor egy másik technika segíthet. És ez vitathatatlanul hatékonyabb, mint bármi mást, amit valaha csináltál.

Ezt úgy hívják, hogy visszafordul. Ez egy olyan technika, ahol a steaket vagy a pörkölt lassú főzni kezd, majd forró lekvágással befejezik. A Serious Eats megjegyzi, hogy ez a módszer egy tökéletesen közepes-ritka steak-t tartalmaz, finoman ropogós kéreggel. És bár a fordított fecsegés nem új, (úgy tűnik, hogy valamikor a korai szakaszokban fejlődött ki), a legtöbb ember még mindig nem tud róla.

A folyamat meglehetősen egyszerű: Először szalassza el a steaket. (A hátsó csiszolás a leginkább a 1,5-2 hüvelyk vastagságú csirkékkel működik.) Ezután tegye a húsot egy drótrácsra, melyet egy keretes sütőlapra helyezett, és helyezze a sütőbe – valahol 200 és 275 ° F között ideális. Főzzük, amíg a kívánt kiszolgálási hőmérséklet alatt 10-15 ° F-on van, majd vegyük ki, és egy forró, forró serpenyőben préseljük le. Ez az!

Fontos megjegyezni, hogy nincs szükség pihentetni a húst, miután visszafordult, így azonnal belevághatod azt a szaftos steaket. Bármit is csinálsz, csak győződj meg róla, hogy nincs rendben.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...