A Starbucks egy őrült mennyiségű pénzt tett a PSL értékesítéséből

90 fokos lehet, de azoknak, akik a PSL időben élnek, az esés hivatalosan itt van. Augusztus 28-án a Starbucks országszerte tárolta a híres Pumpkin Spice Latte-ot a 15. év után, amely készen áll arra, hogy hozzáadja a 350 millió PSL-t, amelyeket az elmúlt években adtak el. Mindazok, akik a Starbucks számára hatalmas üzletet adnak, és a többi étel- és italjelzéshez, amelyek követik a sütőtök fűszeres hype-ét.

A Nielsen adatai szerint a sütőipari ízesítésű termékek értékesítése 488,7 millió dollárt ért el az elmúlt évben (2017. augusztus 18-tól 2018. augusztus 18-ig). Nem gondolja, hogy a sütőtök fűszeres szeretete elhalványul, ez 15,5% -kal magasabb az előző évhez képest. Egy augusztusi héten egyedül az értékesítés elérte a 5,6 millió dollárt – és ez már a PSL eldőlése előtt történt. Nincs rá mód: emberek szeretet töküket.

Bár a Starbucks nem ad ki konkrét értékesítési adatokat, a szóvivő a márka megerősítette, hogy 2003 óta 350 millió PSL-t értékesítettek, a PSL elindításának évében. Tekintettel arra, hogy a szezonális tejtermék költsége körülbelül 4 dollár körül kezdődik, a Starbucks becsült bevétele önmagában körülbelül 1,4 milliárd dollárt tesz ki. Mondja, hogy hangosabb a hátsó PSL hater.

Bár ez a szám nem befolyásolja az évek során bekövetkezett árváltozásokat, az a PSL-szezon során is elhagyja a pénzt. A CNBC szerint a PSL-felvásárló ügyfelek átlagosan $ 1,14 többet vásároltak vásárlásonként, mint a nem PSL vásárlók 2015-ben. Ez nem úgy tűnik, mintha sok lenne, hanem egy dollár, amelyet egy ügyfél hozzáad. Ez a becsült szám szintén elhagyja a kapcsolódó tételek vásárlását – ebben az évben a Starbucks több árutermelési terméket (például K-csészét és palackozott italokat) értékesített a boltokban a boltokban.

Ha úgy tűnik, hogy az élelmiszerboltok már töltöttek sütőipari termékekkel is, nem tévedsz. A Nielsen által kiadott Label Insight adatok szerint jelenleg őrült 446 sütőipari termék van a hagyományos élelmiszerboltokban. Meglepő módon csak 155-nek van “korlátozott idő” igénye, így a sütőtök fűszeresség egész évben elérhetőbb lehet, mint gondoltuk. Itt csak egy szelet az őszi ízesítésű áruk jelenleg rendelkezésre.


kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Delish Cookbook, amazon.com

Loading...