A Starbucks New Year’s Eve új italokat tár fel

A karácsony vége lehet, de ez nem jelenti azt, hogy a Starbucks a szezonban uralkodó, egyre növekvő számú speciális italt kínál. A 2017-es évtől csak néhány nappal a kávézó lánc már valami izgalmasat nyújt az új év várakozásába: az új Black and White Mocha Collection.

A Starbucks a gyűjtemény debütálásával kezdődik 2018-as kezdetével, amely három fekete-fehér témájú ital – a fekete-fehér moha, a fekete-fehér forró kakaó és a fekete-fehér Frappuccino. A Black and White Mocha egy felszabadulása szerint Starbucks aláírásával, a fehér csokoládé és a sötét mocha selymes örvényével ömlött “espresso” pörköléssel kezdődik. Párolt tejet adnak hozzá az italhoz, mielőtt a tejszínhabbal és a csokoládé “flitterekkel” feltöltik. A fekete-fehér forró csokoládé kombinálja a sötét mocha szószot, a fehér csokoládé mokka szószot és a párolt tejet, mielőtt még tejszínhabbal és csokoládé-flitterekkel tetejük. Végül pedig a fekete-fehér Frappuccino lényegében a fent említett forró kakaó fagyasztott és koffeinizált változata.

kép

Starbucks

A Black and White Mocha kollekció jelenleg az Egyesült Államokban és Kanadában résztvevő Starbucks helyszíneken értékesíthető. Mindhárom ital elérhetõ az új év alatt, míg a készletek tartanak.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...