A Walmart jelenleg gyümölcspaszta gyümölcsöket értékesít

kép

Erin Cullum / Popsugar Food

Tudjuk, hogy savanyúságok megszállottak. Egész nyáron éhesen tápláltuk az éhínséget a legőrültebb savanyú receptekkel, amiket kijönhetünk – a savanyú sushitól a pácolt csúszkákig. Tehát nem tudtunk segíteni, de izgatottak, amikor hallottuk, hogy Walmart ugrik a “savanyúságok csodálatos” bandwagonra.

Körülbelül 1400 üzlet jelenleg “Tropickles” -t árul el, az uborka savanyúságait egy piros gyümölcsös pörölykében. A savanyúságok a Walmart Great Value márkája alatt vannak, de a szuperközpont elismeri, hogy nem az első gondolkodnak az ötletről. A kombináció már szuper népszerű, főleg Délen.

Egy nyilatkozatában a cég azt mondta: “A modern pár, a savanyúság és a gyümölcstalálkozás találkozott a közösségi médiával (a Pinterest receptjeihez ragaszkodtak), most ünnepeljük a szakszervezetüket a Walmart áruházak polcain.”

Az üvegek 2 dollárért járnak, így alapvetően van hogy kipróbáld őket, ha egy üvegtestet találsz. Ha a sós-édes kombó rajongója vagy, akkor ez lehet az új kedvenc snack.

Mindazok számára, akiket sügérpisztolyt használnak, van egy őrült mennyiségű rendszeresen ízesített savanyú snack a piacon, a pörköltektől a szódáig.

Töltse le a Delish-et app Ma.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...