Az apró részletek a sour patch gyerekek, amelyek vezetik az internet vad

Lehetséges, hogy a mozikba utazik egy doboz vagy zsák Sour Patch Kids. Vagy talán jobban szeretne felvenni őket a kisboltba, hazafelé a munkából. Vagy talán csak letagdolod őket a gyerekek cukorkájából. Nem számít, hogyan kap a javítás, nem tagadja, hogy a Sour Patch Kids egy savanyú-édes függőség, amit mindannyian ismerünk és szeretünk. És a legfrissebb felfedezésük az interneten megőrül.

Mint a legtöbb véletlenszerű és fejjelölő kinyilatkoztatás, ez egy Reddit szálból származik, ahol egy felhasználó megjegyezte, hogy a narancssárga (vagy néha lime-zöld) “splotches” a csomagoláson tonna apró Sour Patch Kids-ből áll. Várj, mi?!

Vessen egy pillantást:

kép

imgur / reddit / Toms42

Yup, a Toms42 felhasználónak igaza van. A dobozon és a táskán egyébként eltakart határt valójában több száz – ha nem ezer – teeny apró Sour Patch Kids alkotja. Mint mi, a Reddit többi tagja sokkolta volt. Pár nap múlva a hozzászólás közel 300 válaszot és 18 000 felszólítást kapott. A legfontosabb megjegyzések közé tartozott egy sor “elme = felrobbantott”, hogy “nyugtalanul érzem magam.”

Ugyanaz tbh.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app Ma.

Loading...