Az emberek dühösek Gwyneth Paltrow Goop felett ez a súlycsökkentés tanács

Gwyneth Paltrow életmódja, Goop – a színésznő személyi edzőjével, Tracy Andersonnal együtt – tüzet gyújtottak, miután egy táplálkozási szakember elmondta, hogy az oktató egy oszlopban adta ki a figyelmét, hogy “rendkívül káros” lehet. Azóta a közösségi médiában egyre több vélekedés merült fel, és felszólította Goopot és Andersont, hogy tisztázzák a kijelentéseket.

Az eredeti Goop-történetben Anderson megkérdezett egy túl általános (és túlságosan is Googled) kérdést: Hogyan kezdjük el a súlycsökkenést??

A fitnesz guru, aki világszerte hét edző stúdiót vezet, követve a Tracy Anderson módszert, amit létrehozott, ajánlotta naponta dolgozni, “nagyon alacsony szénhidrátot” viselő és teljesen glutént vágva. “Te vagy az, hogyan mozogsz, te vagy az, hogy eszel. Ideális esetben rendszeres és stratégiai akarsz lenni testdel és testtömeggazdálkodásával egész évben” – magyarázta.

Később, Anderson megosztott egy étkezési tervet azok számára, akik egészségtelen súlyt értek el, és gyorsan csökkentik a fontokat. “Ha fogyatékossága van, akkor négy héten belül hatékonyan teheted meg a tizennégy kilós súlycsökkenést” – mondta. “Ez megköveteli a hangsúlyt és a fizikai, mentális és érzelmi akaraterőt.”

Gwyneth Paltrow and Tracy Anderson

Imeh Akpanudosen

Ezek a kijelentések a táplálékszerző Rhiannon Lambert-et sújtják, aki elmondta A független ő “teljesen megrázta, hogy ez a cikk megjelent, mivel ez számos lehetséges kapcsolatot károsíthat élelmiszer.”Figyelmezte, hogy a napi gyakorlatok – amint Anderson azt sugallja – nem adhatják meg testének a gyógyulást, és hogy a glutén eltávolítása nem tekinthető mágikus golyónak a tartós fogyásnak.

“Nem indokolt az egész élelemcsoportok felszámolása, vagy olyan drasztikus étrendi változások kiküszöbölése, amelyek nem fenntarthatóak – előfordulhat, hogy a mikrotápanyagok hiányosak és hiányoznak az étrendi sokféleségtől, amely segíti a bélbaktériumokat” – mondta Lambert..

Bár Anderson Goopnak szóló tanácsát eredetileg hónapokkal ezelőtt tették közzé, a nyár elején a Független történet egy olyan hírcsatornát indított el, amely úgy érezte, hogy Anderson tanácsát “tudományosan mentes emeletnek” és “elősegítik az anorexia lite-t” panaszok.

Anderson és Goop szóvivője reagált ezekre a vádakra, tisztázva a cikket – és az oktatót – a tanácsokkal.

“A 20 éves karrierje során Tracy folyamatosan gyakorolta egy heti 1-2 lb tömegveszteséget, amikor valaki egészségtelenül veszítesz. Egy heti 1-2 lb súlycsökkentés hetente különbözik attól, hogy egyszerűen csökken Hetente 1-2 lb, ami az embereket az egészségtelen súlyra kényszeríti “- mondta Anderson szóvivője E! Hírek. “A 14 fontról, hogy valaki egy hónap alatt hatékonyan elveszítheti – ha túl nagy súlyuk van – a cél az, hogy a saját 8 fontot tulajdonítsák, ami összhangban van Tracy gyakorlatával, hogy nem él a szélsőséges étrendben.”

Hasonlóképpen Goop egyik képviselője elmondta E! hogy a márka nem támogatja a fogyás, “csak az egészséges táplálkozás”. (Megjegyzés: A történet címe: “Tracy Anderson, hogyan lehet gyorsan fogyni”, bár az első bekezdés részletezi, hogy gyakran kérdezik Anderson, hogy válaszoljon az étrenddel kapcsolatos kérdésekre.)

“Soha nem fogalmaznánk fel egy egészségtelen étrendre vagy extrém rutinra” – magyarázta a Goop szóvivője. “Ahogy Tracy elmondta az interjúban, akkor választania kell a legjobban az Ön egyéni testén.”

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...