Az Olive Garden visszafordítja a tészta soha véget nem érő étvággyal

Az Olive Garden évente nyolc hetet tölt le a Never Ending Pasta Pass-ra a világ legelkötelezettebb szén-dioxid-szerelmeseinek. De az igazi OG divatban – valaha hallott egy kis dologról, amit korlátlan kenyérsüteménynek hívtak? Talán a pizza tál? – nyolc hetet nem elég. Ebben az évben 1000 ember vásárolhat egy éves pasztát, ami biztosítja, hogy a vacsora nélkülözhetetlen vacsorázási menetrend teljes egészében 52 hétig maradjon. Ez egy vadvilág, amelyben élünk.

A 300 dolláros éves fizetési lehetőség hozzáférést biztosít minden olyan tészta, leves, saláta és kenyérsüteményhez, melyeket a szervezet 2018. szeptember 24-től kezel, és 2019. szeptember 22-ig végigmenni. Nincs korlátozás arra, hogy az éves kártyabirtokosok milyen gyakran látogathatnak, az étterem két napján kívül zárva van (hálaadás és karácsony).

kép

Olíva kert

Mint az elmúlt öt évben, a nyolchetes soha véget nem érő tészta is megérkezik – 23 000, pontos, 100 dollárért. Ha vásárolsz egyet, az ideje, hogy ragyogjon szeptember 24. és november 18. között.

Abban az esetben, ha megpróbálja lebontani, hogy mennyi tészta lehet valójában enni, itt van a csúcs: A jelenlegi rekord birtokosa a legtöbb étkezés fogyasztott során tészta szezon, Jeff Berman látogatott Olive Garden 140 alkalommal (!!) 56 nap tavaly. Megpróbálhatja legyőzni, vagy az év során durván 15-ször megy (vagy öt héten nyolc héten belül, feltételezve, hogy egyetlen étkezés általában 20 dollár körül van), és visszafizeti a pénzt. Bármit is hajózik a hajón.

Mindkét kártya értékesítésre kerül a www.pastapass.com weboldalon, csütörtökön, augusztus 23-án, 2 órakor. EST. és tartsa a QUICK 30 percet, ha igen. Az elmúlt évben a készletek azonnal eladták, ezért riasztást (vagy 12) állítson fel, ha komolyan veszi az egyiket. Ha kihagyja a passzokat, akkor még egy szénhidrátot is feltölthet a tésztafélékre, egyetlen soha véget nem érő tészta ételre. Ezek a lemezek 10,99 USD-ról indulnak, és ősszel kaphatók az Olive Garden éttermekben.


kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Delish Cookbook, amazon.com

Loading...