Bartenderek Jimmy Kimmelnek mondták A legbosszantóbb dolog, amit egy bárban csinálsz

Jimmy Kimmel a Brooklyn-i késő éjszakai műsorát filmeltette ezen a héten, köztük egy vidám szegmens, a “Bartender nevetséges kérdések” címmel. Kiderült, hogy a legtöbb csapos nem tudja megírni a daiquiri szót, és éppen elég bosszantó dolgokat csinál, hogy megkapja a csaposok figyelmét.

A videóban Kimmel néhány helyi klubos bartenderrel beszél. Ő kérdezi a fontos kérdéseket, mint például, hogy inkább egy üvegnyitót szeretne véglegesen elhelyezni a hónaljban, vagy az a képesség, hogy elhagyja a klubszódát az orrodból.

Azt is megkérdezte, hogy az ügyfelek régi problémáival kapcsolatos sztereotípiája továbbra is igaz. És bár így van, a csaposok elsőként bevallják, hogy tanácsuk nem teljesen megbízható. Egyúttal azt is kijelentették, hogy rendszeresen viselik az ügyfeleket, amikor nem akarnak egy bizonyos italt (mint a McDonald’s és a dang fagylalt gépek).

Abban az esetben, ha azon tűnődnél, milyen a kis esernyők célja, Kimmel megkapta.

– Nagyon szeretem a kis esernyőt – mondta egy csapos. – Azt hiszem, nagyon szépnek tűnik egy pina coladában, és akkor egy kicsit extra díjat számíthatsz fel, amikor behelyezed az esernyőt.

Ami a legfontosabb, Kimmel megkérdezte a legbosszantóbb módját, ahogyan az ügyfelek megpróbálják megkaparintani a figyelmet, ami mindenfajta gesztust indított: agresszív hullámzás, csattogás, csapkodás és kopogás a bárban, valamint sikoly “yo”. Pro tip – minél több yo, annál rosszabb. Három yo? Nem iszik neked.

Nézze meg a videót, hogy teljes egészében megnézze Kimmel vidám interjút.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...