Ben & Jerry visszaadja az egyik finom ízt

Ben & Jerry egy teljesen új jégkrém ízét szolgálja fel a társadalmi igazságosság oldalával. A márka kedden bemutatta a Sweet Batch, a legújabb Limited Batch ízét, és ha már nem mondhatja el a nevét, akkor a márka erőfeszítésének részeként értékesíti a “társadalmi és gazdasági igazságosság kérdéseinek előtérbe helyezését”.

Az egyik édes világ – amely egy újabb felvétel a One Sweet Whirled-ről, a 2002-ben Dave Matthews Bandrel létrehozott márka kedvelt ízvilágában marcipál-, sózott karamellal és csokoládé darabokkal kevert kávéskaramell jégkrém. Ben & Jerry kampányának részeként a vállalat adományoz egy részét az “Egy édes világ” értékesítéséből származó jövedelemnek, hogy támogassa azokat, akik a gazdasági és faji igazságosság kereszteződésében dolgoznak. “

“Hiszünk abban, hogy amikor az emberek összejönnek, különös a faji, gazdasági és politikai megosztottság idejében, egy igazságosabb, méltányosabb és igen, még egy kicsit édes világot teremthetünk”, mondta Ben & Jerry vezérigazgatója Nyilatkozta Jostein Solheim.

Ki nem akarja enni jégkrémet jó okból? Mivel ez egy limitált kiadású íz, meg kell ragadnia magad, miközben tudsz. Ön vásárolhat magának egy pint az új íz a élelmiszerüzletekben országszerte $ 4,89, vagy megpróbálhat egy kagyló egy Ben & Jerry melletted.

KAPCSOLÓDÓ VIDEO:

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...