Chick-Fil-A megváltoztatja a reggeli menüjét

Chick-n-minis – azok a kis kagylók, amelyek vajas süteménytésztába vannak csomagolva – komoly versenyben vannak. A Chick-Fil-A két jelentős változást mutatott be a menüben, köztük egy új étel, amely egyes vásárlói kedvenceit egy tálba egyesíti.

Először is a márka első étel a reggelizőkbe, csak az acai smoothie tendenciát hagyják el, és egyenesen a leginkább tudtak: csirke, csirke és csirke. Ahelyett, hogy megkérdezné, mi jött először, a Hash Brown Scramble ötvözi a csirkét és a tojást, a hajtogatott szeletelt rögöket és a Chick-Fil-A tater tot-esque hash barnákat egy halom rántotta, Monterey Jack és cheddar sajtokból. A Jalapeño salsa szolgált, és a lánc fehérje gazdag reggeli választékként reklámozza.

Chick-Fil-A Breakfast Scramble

Chick-Fil-A

30 gramm per tál, több csomagot csomagol, mint egy csésze görög joghurtot (vagy egy pálma a Halo Top, azok számára, akik eszik fagylalt reggelire). De 450 kalóriát is visszaállít.

Chick-Fil-A Breakfast Scramble

Chick-Fil-A

A másik nagy változás valójában egy riff a Hash Brown Scramble-ben. Az összes fent említett összetevő csak egy tortillába van csomagolva. Ugyanaz a tál, különböző szállítás. Helyettesíti az eredeti burrito reggelit, és alapvetően ugyanaz, csak a paprika és a hagyma váltotta fel a jalapeño salsa-t, és most tartalmaz tots.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...