Disney egy alkoholos Dole whip és meg kell próbálni ASAP

Márciusban a @DisneyFoodBlog Instagram felszólította a méltányos imádságainkat, amikor a Dole Whipet és a rumot ötvöző fagyos italról készített képet kaptunk, amely csak a Disney Art of Animation üdülőhelyén található Drop Off Pool bárban érhető el. Míg ők nem teljesen mainstream még, akkor ténylegesen megtalálja ezeket a rum-ified “Ananász Kapitány” italok kiválasztott helyeken a Disney parkok és üdülőhelyek.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

#DoleWhip ital! Az új kapitány ananász ital a Drop Off Pool Barban Dole Whip és Morgan kapitány. Keresse meg az Art of Animation Resortban. #disneyworld #disney #booze

A Disney Élelmiszer Blog (@disneyfoodblog) által megosztott hozzászólás

Ha Kaliforniában vagy, akkor a Disneyland Hotelben a The Coffee House-be indul, a POPSUGAR jelentések. Az ital 10 dollárba kerül, ami a Disney-beszélőben ugyanolyan, mint egy churro (csak mondani).

A keleti parton a Walt Disney World számos lehetőséget kínál, többek között az Animal Kingdom Tamu Tamu frissítők. Itt választhat egy sötét rum vagy kókuszdió rum változatából; mindegyik 7 dollárért jár. Megtalálhatja őket a Drop Off Pool bárban is, vagy megrendelheti a “Spikey Ananász” -t a Trader Sam Grog Grotto-ban a Disney Polynesian Village Resortban, ahol a Barbancourt Pango Rhum és az ananász soft-serve.

A rum úszók elkezdtek felbukkanni az Instagramon, és a kinézetükből a Dole Whip hype-nek felnőnek. Akár tervez egy nyári kirándulást a Disney-re, akár nem, mindenképpen hozzá lehet adni a rumot a házban.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Csak egy kicsit Rum Dole Whip után egy váltás, hogy igazán lazítson ✨ (szintén kiütötte magát a nap hátralevő részében és remélhetőleg az örökkévalóság, mert korábban el kellett kezdened)

Egy hozzászólás, amelyet Anthony Rodriguez (@singitmotha) osztott meg

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Alkoholos Dole Whip ������ #dolewhip #alcoholicdolewhip #rum #rumdolewhip #epcotflowerandgardenfestival #flowerandgardenfestival #disneyworld #disney #epcot #orlando #florida #pineapplepromenade #pineapple #disneyeats #disneyfood #disneytreats

Egy hozzászólás, amelyet Abby (@disneybbae) osztott meg

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...