Dunkin ‘Donuts csak kiadott egy S’mores fánk és ez pontosan azt, amire szükségünk van

A Dunkin ‘Donuts tudja, hogy szeretünk egy jó desszert témájú fánkot. Tehát csak néhány héttel a hihetetlenül dekadens, de indokoltan kényeztető, Raspberry Chocolate Brownie Donut visszaadása után az új-angliai székhelyű vállalat úgy döntött, hogy ismét elrontja étrendünket. Most bemutat egy s’mores fánkot.

kép

Dunkin Donuts

A márka komoly fejlesztést ad a tábortűz klasszikusnak, párnás fánkot töltve marshmallow ízű töltelékkel, majd feltöltve Hershey csokoládéval, graham crackerekkel és miniatűr marshmallows-dal. (Csak képzeld el a pörkölést, hogy egy tábortűz mellett, a la fahéj tekercseket.) A kezelés igazodik Dunkin újabb hozzáadásához, s’mores jeges kávé.

Ez nem az egyetlen új fánk a rózsaszín-narancssárga kávé lánc menüjében. A Cronut-trend a legtöbb ember számára a csészékgyártás útjába került, de a márka ragaszkodik a piszkos-édes hibrid ételhez. Évek óta eladja a croissant fánkot, de nemrég hozzáadott egy csokoládéval drizzolt eper változatot. (A fánk egy eper pürével töltő és csokoládé csíkok tetején>

kép

Dunkin Donuts

Mindkét fánkot hétfőn, július 3-án, az amerikai születésnapi ünneplés ideje alatt az üzletekben kapják meg. Ugyanezen a naptól kezdve a márka meredek kedvezményt kínál a tojás és a sajtos ébresztőcsomagok számára, melyeket naponta 2 dollárért értékesítenek egészen augusztus 27-ig.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...