Egy kölyök, akit kétszer hívtak, hogy elmondja a rendőrségnek, hogy utálja a salátáját

Olyan rettenetes étkezés volt már, hogy be kell vonnod a hatóságokat? Nos, egy kanadai Halifax-i 12 éves fiú úgy érezte, hogy a szülei a salátát csinálják, olyan szörnyű volt, hogy felhívta a zsarukat, hogy panasszal éljenek.

A kanadai Broadcasting Corporation szerint a névtelen fiú először tegnap kedden hívta őket 10.00 órakor. helyi idő szerint azt mondja, hogy nem szereti a salátát. De amikor a rendőrség nem reagált elég gyorsan a “vészhelyzetére”, ismét felhívta őket, hogy ismét megismételjék, mennyire nem tetszett neki.

“Nem tudjuk felvenni ezt a dolgot” – mondta a kanadai kanadai királyi hivatalnok, Dal Hutchinson.

Hutchinson elmondta a CBC News-nek, hogy bár ez az incidens egy gyermeket érintett, vannak olyan idők is, amikor a felnőttek nem vészhelyzetben rendőrséget hívtak fel, és helytelenül a 911-es hívás bírságot eredményezhet.

“Mindent bevonták valakitől, aki valaki felhívta a panaszt, hogy nem volt elég donair hús a donairjükön.” – mondta Hutchinson. “Egy másik személy, aki nem találta a távirányítóját, így hívták a 911-et. Nem csak a gyerekek használják a 911-et.”

Ebben az esetben a tettes kisfiú volt, ezért a hatóságok úgy döntöttek, hogy az esetet tanítási órákként használják, és tudatni kell a fiúval, hogy csak akkor hívja fel a rendőrséget, ha valódi vészhelyzet van. “Lehetőséget teremtett neki, hogy tanulhasson valamit ebből” – mondta Hutchinson, hozzátéve, hogy a fiú szülei nem voltak “lenyűgözve”.

A tiszt nem árulta el, hogy milyen saláta okozta a fiút annyira ideges, de megosztotta az incidenset ahhoz, hogy legalább 24 órára elhagyja a salátából. “Általában egy ebédnapi saláta van, de ma olyan napok egyike vagyok, amikor nem kapok egyet” – mondta.

Loading...