Először is testreszabhatja Oreoszjait

Az Oreosok már kultikus klasszikusak a csokoládé-krém-ízeikért, a csavaró képességekért, és tökéletesen illeszkednek a tejhez. A süteményes cég azonban meglepő minket új tulajdonságokkal, mint minden őrült ízű (hello, fahéjas!) És édes szendvicsek szeletes vékony változatai. De most már a márka megpróbálja a rajongók szeretni a kedvenc sütit még többet kínál teljes mértékben testreszabható csomagok ajándékozás ez az ünnepi szezon.

Az Oreo Colorfilled az ügyfelek 100 százalékos megbízást ad az Oreos-ról – a Jeremyville és Timothy Goodman művészek által készített tollasorozatok kiválasztásával és tökéletes pozicionálásával (olyan téli témákkal, mint a hóemberek és a kakaócsészék), hogy sablonokat színezzenek ajándék címkék és meleg üzenetek felvételéhez a kedvenc sütiízed belépni. Akkor is megy a teljesen kézzel készített utat, és választhat az üres vászon csomag, amely jön egy sor markerek minden doodling vágyak.

kép

Oreo

Fontos szem előtt tartani, hogy az Oreo Colorfilled rendkívül korlátozott mennyiségű ajánlat, és vissza fog térni egy meredek 15 dollárba, bár ez magában foglalja a szállítást is. A szórakoztató csomagok most már elérhetők és megrendelhetők a márka online boltjában, ahol digitálisan színezheti a dizájnt, vagy kiválaszthat egy sablont, és otthon színezheti. Az egyetlen kérdés, hogy elhagyod-e a teremtést, vagy megtartod magad.

kép

Oreo

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...