Én használtam az Olive Garden soha véget nem érő tészta passzát nyolc órán át

Minden ősszel az Olive Garden felszabadítja a fenevadat, ami a Neverending Pasta Bowl promóció. Ez messze az olasz lánc legnépszerűbb marketingcikkje, amelyet a vállalat lassú szezonának növelésére hoztak létre. Nem meglepő, hogy a rendkívül korlátozott VIP átutalások azonnal lemerültek – kevesebb, mint egy perc alatt pontosan.

Valahogy a márka úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne nekem mailt küldeni. Az én nevemmel vésett rá és mindent.

kép

Rheanna O’Neil Bellomo / Snapchat

Természetesen ez arra késztette az egész csapatomat, hogy önként jelentkezzen, mint egy kis kísérletnek, hogy egy egész munkanapon megpróbáljak enni a spagettömben, vagy hosszabb ideig. De az újságírói célra is, hogy teszteljék ennek a “végtelen” üzletnek a pontosságát. Valóban soha nem fognak megállni velem?

Íme, amit a főnökömnek meg kell mondania: “Hozd a laptopodat, dolgozz onnan, és győződjön meg róla, hogy megkapod a Facebook Live-on”.

Néhány nappal azelőtt, hogy elindultam a karburátoros utazásomra, rájöttem, hogy néhány ember több mint 4 000 dollárt forlott, hogy kezükbe vegye ezt az áhított kártyát, amely hét héten át egyenesen (korábban 100 dollárért) korlátlan tésztát, üdítőitalokat és kenyérdarabokat biztosít közvetlenül az OG-ból). Azt is tudtam, hogy a barátaim nem fognak másokat csinálni, mint nevetni a temetésemen, ami valószínűleg egy penne ágyon van. Tehát a nyomás folytatódott.

BOWL ONE

Itt csak 10 percig jártam (12: 10-kor), és a rettegés nagyon valóságos. Úgy érzem, hogy az első tál érkezik, egy spagettit és kenyérdarabokat tartalmazó börtöncellába zárva vagyok. A Facebook Live szerkesztője biztosítja nekem, hogy minden rendben lesz: “Nem számít, mi lesz vicces, ha ki leszek rúgva, akkor vicces lesz. Kösz, Sam.

kép

Rheanna O’Neil Bellomo / Instagram

Szent tehén, ez szuper töltelék. A ropogós csirke rossz választás lehetett a kapun. De olyan, mint egy krémes, szuper sajtos változata a csirke parm, és nem tudok megállni, nem fog megállni. Biztos vagyok benne, hogy összetörtem ezt a megbízást … mindaddig, amíg magam is magamra jár.

kalóriaösszeg: 1,010

BOWL TWO

1:29 óra van. és áthelyeztem az asztalokat, hogy olyan munkát végezhessek, ami nem töltődik be szénhidrátokkal. Útban vagyok az étterembe, mintha valami sikoltozó babát akarna elrejteni. OMG, ez az Olive Garden kínos?!

Harminc perccel később megrendelem a második tálat. Mély levegő. Ezt teheti, kölyök.

kép

Rheanna O’Neil Bellomo / Instagram

Már meg kell pisilnem. Amikor odamegyek a fürdőszobába – olyan, mintha egy fura kukorica-labirintuson sétálnék ezen a helyen – észreveszem, hogy ez az OG világít. Csütörtök délután van, de az étkezők tele vannak olyan emberekkel, akiknek * tényleges * üzleti ebédjük van. Nem ironikus módon. És akkor vannak olyan turisták, akiknek bőröndje van, és egy pár, aki egy öntapadást vett az asztalukhoz. HOL VAGYOK?

kalóriaösszeg: 2,270

BOWL THREE

A kábító kóma már be van állítva. A kiszolgálóm, Brook, megpróbál bátorítson nekem egy történetet megosztani arról, hogy hogyan látta az embereket tíz tál tészta után. – Kivéve, hogy főiskolai futballisták voltak. ÖSZTÖNÖK VAGYOK, BROOK? Nyilvánvalóan csak kiléptem.

De gyors, a mamám jobban megtanított engem (* a Destiny’s Child harmónájában énekeltem), ezért újabb utántöltést kérek. Amikor megérkezik, Brook-t egy bumerángot hozok a sajtra, mert #millennial vagyok. Szintén egy Delish szerkesztő.

kép

Rheanna O’Neil Bellomo / Instagram

Ahogy az angyal hajába beakadok, egy barátom kétségbe vonja képességeimet, és olyan messzire megy, hogy fogadni akar ellenem. Nem tudom.

Hogy őszinte legyek, ennek a hússzalagnak a szaga sértő. Esküszöm az istenre, soha többé nem akarok egy másik tésztát megnézni.

Kicsit 3:30 óra után. az ügyvezető igazgató az asztalhoz jön. Úgy látszik, hallott rólam. Én vagyok ez az OG OG.

kalóriaösszeg: 2,990

BOWL FOUR

16:00 óráig. Brook azt mondja nekem, hogy hazamegy, és egy másik Rahman nevű szerver fogja elfoglalni a helyét. – Megismerkedsz az egész személyzettel – viccelődik. Yup, mindannyian BFF leszünk.

Észrevettem, hogy sötét lesz, amikor eljövök. Milyen nyomasztó. Egész napot töltöttem ebben a gyengén megvilágított étteremben, mely úgy néz ki, mint egy toszkán villa 10 dolláros borpalackkal, mint a nagymama finom kincse. Talán csak vágnám ki a veszteségemet, és be kell mennem az Olive Gardenbe.

kép

Rheanna O’Neil Bellomo / Instagram

Viccesek félre, mazochistának kell lennem, mert feliratkozom a negyedik körre. A vastag vágott tészta 4: 41-kor érkezik, teljesen sűrítve sajtos és fokhagymával, és a pirított sajt felborul. Mit gondoltam??!

kép

Rheanna O’Neil Bellomo / Instagram

17: 17-kor a kedvenc beszélgetésem leáll:

Rahman: “Nincs több kenyérszelet és saláta?”

Nekem (igyekszem / imádkozom, hogy ez nem igaz): “Ó, mégis feltöltem?”

Rahman: “Minden, amikor itt vagy, családtag vagy.”

OMG, azt mondja, hogy ő mondta.

Valamilyen módon megtalálom az erejét a papapadelle többi részében. De nem anélkül, hogy elakadt és fejfájást fejlesztene. Csak annyit akarok tenni, hogy menjen haza és enni nyers zöldséget. És azt is megtisztítottam a füleimtől, hogy puha jazzet hallgassak 5 + egy órára.

kalóriaszám: 4,450

BOWL ÖT

Mielőtt át tudnék lépni a következő ellenfelemre, úgy döntenek, hogy megálljak. Sétálok egy úton a gabonatárolóba a fürdőszobába, és köszönöm a mennyet minden lépésnek, amit képesek vagyunk. Mert talán úgy dolgozom, mint legalább egy kanál ziti. Valószínűleg nem, de ez a reményem, hogy most vagyok, oké?

Úgy érzem, a gyomrom felrobban. Vagy reálisabban, hogy elveszítem a papardelle-t az egész falusi rusztikus asztalon. NEM MOST, SATAN.

A reggel 5: 45-kor az étkező ismét hoppin ‘. Eközben felfedeztem a Bloated Town-t, a lakosságot: Rhe.

Hidd el, nem akarod ezt az életet.

6: 29-kor reggel megírtam egy cikket a szerkesztőmmel, és nézni, ahogy az éttermi kiszolgáló minden asztal körül tömegeket énekel a nap második “boldog születésnapja” elé … sok tapsolással. Úgy teszek, mintha ez a taps lenne, mert őszintén szólva most kell egy pompomlányt.

Nah, talán szükségem van egy kis borra. Így barlangolok és végül egy pohár malbec-ot rendelek reggel 7-kor. miután álmodoztak egyet három órán keresztül.

Akkor klinikailag őrültnek kell lennem, mert még egy tészta büntetést kérek. Az én óriás méretű húsgombócám – közvetlenül az asztalhoz érkezik, amikor a legkevésbé szeretnék, szó szerint valaha. (Az idő valójában 7: 30-kor volt)

kép

Rheanna O’Neil Bellomo / Instagram

Abban az időben nem tudtam, de ez lenne az utolsó tál. Csak egy pár falat vettem, összegyűjtöttem magam az FB Live recap szegmenshez, és visszatartottam az átadásból.

Sóhaj. Annyira sóhajtott.

kalóriaösszeg: 5,310

VÉGSŐ GONDOLATOK

Megtanultam a nehéz utat, hogy az OG biztosan nem jár együtt ezzel az ajánlattal. Szó szerint szórakozhatsz egész éjjel és nappal, amíg (valószínűleg) meghalsz. A ragyogó oldalon 10 dollárt tettem tőlem a troll barátommal, de kérdezzem magam: Milyen költséggel?

Egyébként az én leckém, mint egy sokkal bölcsebb barát a Twitteren keresztül: A tészta soha nem ér véget, de véget vet. Kísérlet a saját felelősségére.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...