Exkluzív: Íme, amit az LA “Mentett a csengő” étterem fog kinézni

Ha bármilyen bizonyítékra lenne szüksége, hogy a kilencvenes évek nosztalgiája söpörte a nemzetet (ahem, choker nyaklánc, Lisa Frank-esque egyszarvú étel trend, a Littlest Pet Shops visszatérése), ne nézzen tovább Los Angeles Mentve a Bell-ihlette pop-up. Az étterem, a The Max után, a kiállításon, nem nyitott még másfél hónapig, de a foglalások szinte teljesen lefoglaltak – az év vége felé.

Ne felejtsd el, hogy a helyben megnevezett Saved By The Max fenntartásokat igényel egy személyre szóló 40 dolláros előleget – amely fedezi az előétel és az étkezés költségeit minden vendég számára, valamint a helyfoglalást is -, és az emberek az ülőhelyek megvásárlása nélkül (1) pontosan mi lesz a menüben, és (2) meglátja, hogy az étterem hogyan fog kinézni. Így van ez a mánia.

kép

A Max által mentett

Annak érdekében, hogy az emberek több esélyt kapjanak arra, hogy enni (és Instagram) az étteremben a máj-decemberi Los Angeles-i rendezvényen, a Saved By The Max nyitotta meg a brunch is, és adtak nekünk egy exkluzív letűnt a renderings az étkező fő étkező és privát pártszobában, valamint a menüben. Így tehetsz teljesen tájékozott döntést, mielőtt megpróbálna helyet foglalni.

A The Saved By The Max elhúzza az összes megállóhelyet ebben a térben, a teljes 90-es évek zsetonjaival színes blokkokkal a falakon (ez a klasszikus minta látható mindentől a Saved By The Bell-től a Rocko’s buttondownsig Rocko Modern Life), A Bayside Tigers jelek, és – természetesen – az ikonikus rózsaszín neon A Max jel a retro-tastic hullámos üvegblokkok előtt. Mindez hiányzik Kelly Kapowski, de figyelembe véve, hogy Tiffani Thiessen LA-ban él, nem tennénk rá.

kép

A Max által mentett

Míg a fő szoba ugyanúgy néz ki, mint maga az étterem, a privát étkező lehetővé teszi, hogy olyan párt legyen, mint te … hogy felemelő “te gyerekek”! Belding úrról beszéljen. Ez a modell a főhivatal, a sötét burkolatú falfalak és mindenek után van modellezve.

Brunch jegyek eladása péntek, március 16, 15:00. EST, bár az étterem nem kezd el reggelit szolgálni egészen a 16. júniusig. Olyan dolgokat talál, mint a Tori’s Chicken & Waffles, a Poutine Engel, a Beat Valley Írópalacs, a Bayside Burger és a Bicker Staff Cheese Grits. De légy valóságos: nem megy az ételért. Te megysz, hogy haját hajadd a hajad a menny felé, szaladj meg egy Slater-stílusú izomtétet, és éld el az életed, amit csak nézed a tévében.

Lefoglalhatja a jegyeket a savedbythemax.com oldalon.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...