Ez a Google Hack lehetővé teszi, hogy vásároljon Costco tagság nélkül

Egynél több módon vásárolhat Costco-ban anélkül, hogy tagja lenne – igen, azon túl, hogy kifejezetten barátkozol valakivel, aki már hozzátartozik, vagy egy idegenhöz ragaszkodik, mint egy árnyék, amelybe beülhet. Az Instacart egy lehetőséget kínál, de ha a szolgáltatás nem érhető el a városban (és most a kínált városok meglehetősen korlátozottak), SOL.

Kiderül, hogy a misztikus guru, amely tartalmazza az univerzum összes válaszát – az ahem, a Google – szintén megoldást keres a bevásárlási szolgáltatás, a Google Express segítségével. Ha üzletet vásárol a webhelyen, megrendelheti a Costco (valamint a Target, a Walmart és más nagy áruházak) termékeit, és ha a megadott minimális értéket meghaladja, a szállítása is ingyenes. Annak érdekében, hogy a hármas vastag WC-papír és a Doritos kis hegye, amit vásárolt, nem kell aggódnia a Tetris-stílusban, az autóba. Három-három nap alatt elhozzák neked.

kép

Tim Boyle

Mint minden nagyszerű dolog az életben jelentése egy fogás: Van egy kis “hozzáférési” díj Costco tételek vásárlásához – 10 százalék -, amely tagadhat attól, ha tagja van. Ha kilenc államban élsz, egy tagság nélkül nem rendelhetsz. Sajnáljuk, Arizona, Kalifornia, Colorado, Idaho, Montana, Nevada, South Carolina, Utah és Wyoming lakói.

Ha csak egy pár Costco kirándulást készítesz egy éven belül – mennyi TP lehet 12 hónap alatt átélni egy családot, őszintén ?! – a belépési díj megéri, mindaddig, amíg teljes tartózkodása 60 dollár alatt van. Ellenkező esetben ez egy mosás.

De ha a legnagyobb rajz nem foglalkozik a vonalakkal, a fagyasztott mini-quiche-k keresésével töltött idő, és mindent el kell viselnie, akkor is van egy másik előnye ennek a szolgáltatásnak: kapcsolódik a Google Home és a Google Asszisztenshez, így Ön csak hangutasítást használhat a Google számára, amire szüksége van. (Emellett nyomon követheti a gyakori vásárlást is, így olyan parancsokat hozhat létre, mint a “Hey Google, a mini quiches” és a boom, ezek a fagyasztott kezelések már úton vannak, vagy akármit is reménytelenül rabja a buy- ömlesztett áruházban.)

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...