Ez a Mermaid Donut lehet a Disney legnagyobb “Grammable Desszert még

Egy másik nap, egy másik desszert, ami egy Disney World Annual Pass hangot ad, mint egy nagyon ésszerű befektetés. Ha bármikor hamarosan megtalálja a világ legboldogabb helyén a földet, menjen Ariel barlangjához a nagyon divatos, nagyon fotós méltó fánkért.

A helyesen megnevezett Mermaid Donut egy élesztő fánkból készül (mint a Krispy Kreme-hez), amely pasztell lila jegesedéssel, szikrázó lila szószokkal és fehér csokoládé kincsekkel teli. A leginkább figyelemre méltó az említett kincsek: a zöld hableány farka kilóg a fánk-központból.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

A hableány fánkok hamarosan elérhetők a Herceg herceg falusi piacán, a Magic Kingdom Fantasylandben. Csakúgy, mint az újonnan bevezetett Flavored Frozen Cokes vagy limonádák a herceg Eric Village Market! Nézze meg az összes finom eszik a #disneyfoodblog #disneyfood #mermaiddonut #disneyfantasyland #disneyworld

Egy hozzászólás, amelyet ✨ | Lily & Amanda | ✨ (@disney_wife_happy_life) be

Ezek a szép lila farkasok megtalálhatók a Magic Kingdom Fantasyland-ban, pontosabban a park Ariel’s Grotto területén, ahol önmagával is készíthet képet. Menjen Herceg hercegi falusi piacához, a másik mellett Kis hableány lovagolni, hogy vegye fel! Amint azt Disney mutatják, tartsa a kastély előtt a teljes hatást.


kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...