Ez a tanulmány arról, hogy mennyi kalóriát eszel miközben a részegség valóban ijedt

Bárki, aki érezte az éjszakai nehéz italokat, tudja, hogy a gyorsétteremnek jobb az ízlése, ha részeg vagy. Van valami oka annak, hogy a Waffle House, a IHOP és a Taco Bell későn nyitva áll, és annak része, hogy egy késő éjszakai tömeghez juthasson, aki valamilyen zsírt akar a gyomrában. Nem fog meglepődni, hogy ezek a tipikus negyedik ételek nagy kalóriát adnak a naphoz, de a pontos szám miatt újra megfontolhatja, hogy a harmadik ital a bárban.

A Rehabs.com tanulmányt készített arról, hogy hol élnek a legjobban az emberek, amikor a mámorosak, valamint azt, amit általában rendeznek. A legjobb helyek biztosan nyomon követik: a Taco Bell, a McDonald’s és a Waffle House a legjobb helyeket szerezte, Denny, IHOP és Wendy vezetésével.

kép

A Rehabs.com jóvoltából

Annak ellenére, hogy Taco Bell állapota az egyik legegészségesebb gyorséttermi lehetőségnek számít, az emberek nem teszik éppen éjfél után intelligens rendelési döntéseket. Átlagosan a nők 715 kalóriát fogyasztottak étkezési sorrendben a Harangon, férfiak szinte nyak és nyak voltak 730-ban. A leggyakoribb rend a két nemre? Tacok. A nők második legnépszerűbb rendje (és őszinte legyek, aki egyetlen taco-t rendel késő este?) Volt quesadillas, és a férfiak egy burritó.

kép

A Rehabs.com jóvoltából

A McDonald’s-nél a hamburgerek és a McChicken voltak a legnépszerűbb megrendelések az egész fórumon, a waffles és a hash browns feltöltötte a lista a Waffle House. Bárhová dönt, hogy megkapja a késő esti snackjét, az eredmények nem teljesen jók: a tanulmány, amely 5 900 embert vizsgál, azt találta, hogy az emberek átlagosan 790 kalóriát és nőt vesznek fel 759 kalóriát egy éjszakai nehéz ital után.

Figyelembe véve, hogy a legtöbb ember eszik naponta 1600 és 3000 kalóriát, ez egy komoly kalóriaszegény, amely késő éjjel rakódik fel, különösen azért, mert nem tartalmazza az alkoholt fogyasztó kalóriákat. YIPES. Ha valami egészségeset keresel, hogy elrejtse a táskádat a következő éjszakára, javasoljuk, hogy próbáljon ki egyet.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...