Ez a tortilla kenyérpirító megkönnyíti a Cinco de Mayo párt felkészülését

A Cinco de Mayo bash itt van. Sombrerosok repülnek, a margariták áramlanak, és a guacamole készletben van. A ház minden káoszában azonban azt kívánja, hogy a konyhában ne keveredjen a tortillák tucatjait minden vendégeden egy mini serpenyőben. De aztán újra, hogy elfogy a dolgok, amelyek a taco rögzítéseket együtt tartják, majdnem olyan rossz lesz, mint a tequila elfogyasztása. Oké, talán ez egy szakasz, de végül is Cinco de Mayo. Ezek azok a szörnyű helyzetek, amikor egy literálos kenyérpirítónak köszönhetően csak a tortillákra lenne szörnyen csodálatos.

VÁSÁROLJ MOST $ 99, nunitoaster.com

Mindig úgy érezte, mintha tacos gyorsabbá tehetnéd, mint amennyit megtehetsz, de a Nuni kenyérpirító képes egyszerre 6 tortillát felmelegíteni 60 másodperc alatt – így már nem lesz probléma. Heck igen, ez kihívás. Mindössze annyit kell tennie, hogy a tortillákat a kenyérpirítóba helyezze be, és kapcsolja be.

A Nuni kenyérpirító piros, fehér, szürke és fekete színű bármelyik konyhapult számára. Továbbá május 4-től május 5-ig (csak időben használható), ahol 69 dollárba kerül. Ha nem kapja meg az ünnephez, akkor legalább felkészül a taco dietingre. Rendszeres ár 99 dollár.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...