Ez az, ami az agyadra történik, ha PSL-t iszik

A PSL szezon hivatalosan itt van, és az, hogy megkapod-e az Instagram szűrőválasztékodat, vagy a következő hetekben el akarsz kerülni a Starbucks és a szociális média minden formájától, van valami, amit nem tudsz elkerülni: a Pumpkin Spice Lattes do valami őrült shizz az agyad. Figyelmeztetés: Ha PSL fanatikusok vagyunk, előfordulhat, hogy nem akarsz olvasni. A tudatlanság fűszeres és édes boldogság.

Valószínűleg tudja, hogy a PSL-k nem pontosan a zöld gyümölcslé fogyasztásával vannak kapcsolatban, de mennyire rossz neked valójában? Úgy értem, ez csak egy kis italkínálat, és nem túl magas, mint a csalók, szóval nem lehet olyan rossz, igaz? Nem esik az eső a fehér-és zöld csésze felvonuláson, de az egyik szezonális ital fogyasztása utánozza az agyad reakcióját a rohamhoz, amelyet bizonyos addiktív drogokból kapsz. Wowza.

A koffein önmagában addiktív, de ez nem a leginkább sértő bűnös. A Wired, a Grande (ezen a fűszeres jóságon kívül) megállapításai szerint a telített zsír (a napi érték 40 százaléka) és a 240 mg nátrium keverékét is kapja, amely a Duke University tanulmányozza, az agyadat dopamin rohanással árasztja el, mielőtt a vér képes felvenni, és ott van az 50 gramm cukor. “Különösen akkor, ha tiszta, folyékony formában van [cukor], anélkül, hogy elegendő szálat kapnánk ahhoz, hogy a szervezet lassan felszívja az idő múlását, nagyon könnyű elérni azt a magasat” – mondja Dan Henroid, a California University of San Francisco dietician kórház.

PSL

Starbucks

Nem csak valami olyasmit inni, ami eredetileg rossz a tested számára, de lassan szenvedélyessé válik is, ami továbbra is károsítja a rendszert, és lassan eltűnik a bankszámláján.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

A #FirstPSL egy kortyja mindössze annyit tesz – a Pumpkin Spice Latte visszatért! # ��☕️

A Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) által megosztott hozzászólás

Ha az egyik az őrület ellenállóként van, akkor itt csak egy újabb ok arra, hogy igazolhassátok a tiltakozásodat, de minden bentlakó számára odaadhatod az áldozatot az Instagram szerelmesei nevében – vagy készítsd el saját út egészségesebb PSL otthon.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...