Ezek a Genius középiskolás diákok használják a Food Delivery Apps-t az ebéd megrendelésére

Bárki, aki a középiskolában járt, néhány dologról egyetérthet: a labdarúgó játékokat nem lehetett kihagyni, a prom a legfontosabb volt minden évben, és a kávézó ebédjei szörnyűek voltak. Ezek a taposatlan tányérok pontosan azt eredményezték, hogy az egyik középiskolában a diákok a saját kezükbe vesznek dolgokat.

Ahelyett, hogy ebédidőben elindulna a kávézóba, a Granite Bay-i Granite Bay High School diákjai megrendelték a délelőtti ételeket az élelmiszer-szállítási app DoorDash segítségével. Mint a A Sacramento Bee jelentések szerint több tucat szállítmány érkezett az iskola ajtajába egész nap, a Panera Kenyér szendvicsektől a Blue Nami sushiig.

A baj az, hogy az iskolai politika megköveteli a látogatókat, hogy jelentkezzenek be a főhivatalban. Ez megzavarta az adminisztratív személyzet tagjait, akiknek be kellett jelentkezniük az Ajtóáruk futárosaiba, majd nyomon kellett követniük az egyes diákokat, hogy ebédelhessék őket.

Annyira zseniális, hogy ez az ötlet az volt, hogy néhány komoly vacsorát szervezzen, a szállítások túlságosan zavarba ejtőek voltak – arra kényszerítve Jennifer Leighton iskolavezetőt, hogy tiltsák meg az DoorDash (és minden más élelmiszer-szolgáltatás) előtt a téli szünetet. Leighton azt mondta: “Nem tudjuk kezelni, és nem szabad kezelnünk, nem a mi munkánk, hogy megtaláljuk a gyereket, és győződjön meg arról, hogy tudja, hogy itt van az ebédje.”

A diákok tiltakoztak a tilalom ellen, köztük a 17 éves Julia Huss. Egyszerűen kijelentette: “Nincs szükség erre, ezért nem látok okot”. Más diákok azt mondták, hogy nincs ideje ebédelni reggel, és mások panaszkodtak, hogy nem tudják elhagyni az egyetemet ebédidőszakuk alatt.

Van egy ezüst bélés, de: A diákok továbbra is használhatják a DoorDash vagy más élelmiszer-szállítási apps után normál tanórák, az extracurricular tevékenységek. Ki tudta, hogy annyi dráma származhat egy egyszerű élelmiszer-szállítási szolgáltatásból?

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...