Ezek a Mystery Flavour Oreos valójában gyümölcsös kavicsok-ízű Oreosok

ÁLTALÁNOS: 2017. december 5-én 7:39 órakor est

Igazunk volt! Az Oreo ma bejelentette, hogy titokzatos ízük óta október óta imádkozik, valójában a Fruity Pebbles! Valaki, aki bent van (sajnos, nem mi) 50 ezer dollárral gazdagabb finomított, Delish által jóváhagyott palates.

AZ UPDATED: 2017. október 6-án 6: 20-kor est

A pletykák igazak: az Oreo rejtélyes ízzel jön ki. Délután érkezett a Delish központba egy lakat dobozban. Hosszú idő elteltével a nyers erő átvette az embereket, ahogyan az emberek igyekeztek kipróbálni az új kezeléseket.

Rejtély Oreos

Candace Braun Davison

“Nagyon gyümölcsös illatú – olyan, mint a gyümölcsös kavicsok Axe testpermetje” – mondta egy szerkesztő.

A Fruity Pebbles egyhangú döntés volt, ami illik, mivel a márka már kiadott egy korlátozott számú Fruity Crisp fajta – vagyis már rendelkeznek azzal a recepttel a zárral. A krém tölteléke a legerősebb ízű, de nem szivárványos színekben, mint a tényleges gyümölcsös ropogós íz. Csokoládé-süteményeket is tartalmaz, a Golden Oreos helyett, amely az átlagos csokoládé-Oreo süteményekhez hasonló.

Rejtély Oreos

Candace Braun Davison

Lényegében olyan, mint egy kettős töltött Oreo erős, gyümölcsös kavicsos ízzel, bár üdvözlünk bármilyen más elképzelést arról, hogy mi lehet ez (szamóca-banán sminkes? Froot Loops, ahogy az Foodbeast javasolta: a Mystery Airheads ízét ?! ). A csomagok a következő hét végén érkeznek a Walmart áruházakba.

KAPCSOLÓDÓ VIDEO:

ORIGINAL POST: 2017. augusztus 24-én, 16:05 órakor est

Az elmúlt évben az Oreo kiadta a limitált változatok látszólag végtelen listáját, melyek mindegyike nyájosabb az utolsónál. De ezúttal tényleg felülmúlják magukat. Vagy igen?

Nehéz megmondani, mert a legfrissebb ízük teljes és teljes rejtély. Úgy van. Miközben a csokoládé cookie-k ugyanazok lesznek, a krém betöltése “rejtély” ízű, és az Oreo 50 ezer dollárt ad ki a győztesnek, aki helyesen kitalálhatja az ízt, ha a kép csomagolása valóságos.


Az új élelmiszerekről szóló Instagram számla, a Mystery Oreos csomagjának fotója, egy titokzatos felirat mellett, amely azt mondta: “Coming Soon! Limited Edition Mystery Oreo! Csokoládés sütemények rejtélyes ízesítővel. szó hol vagy mikor, de hamarosan találom magam. “

Az Oreo nem válaszolt azonnal kérésünkre, ha további információra lenne szüksége, amikor hamarosan “hamarosan” lehet, de további információra van szükségünk.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish alkalmazást.

Loading...