Ezek az egyetlen McDonald’s helyszínek, amelyek szalonnás sajtkrémeket szolgálnak fel

Ha te vagy az egyik olyan ember, aki úgy gondolja, hogy nincs semmi elképzelhetetlen módja annak, hogy a McDonald’s sült krumplit jobbá tegyék, akkor le kell ülnie. Az Arany Árkuszok a “világhírű krumplival” feltöltik a sajtot és szalonna.

Ja, ez igaz. Egyél ki a szíved, Wendy’s Baconator Fries. Válaszul a versenytársak Amerika kedvenc oldala, Mickey D’s dobta a kalapot a gyűrű az új betöltett Bacon és sajt Kosár of Fries, Brand Eating jelentések.

A labdajátékok kedvence, ez a rántott sült krumplival való felvétel túl sokáig hiányzott a gyorséttermek láncaiból. Valójában ahhoz, hogy eljussanak a McDonald’s-be, el kell menni Közép-Nyugat-Virginia, Kelet-Kentucky, Nagy-Pittsburgh területre vagy Délkelet-Ohio.

A $ 4-nál ez a sajtos frites kosár kétszerese Wendy változatának, és 50 centnek több, mint az In-N-Out állati stílusú krumpli. Akkor miért is izgatnunk kell?

Ez egyszerű. A gyorsétkezésű krumpli világában McDonald’s uralkodik. A Thrillist, a Uproxx, a Business Insider és a Buzzfeed minden második helyét csak az Arby göndörült krumplitermékei – a veszteséget, amit el tudunk fogadni – a McDonald’s nyilvánvalóan az egyenes vágású sült krumpli országszerte legmagasabb versenyzője. És most van BACON rájuk.

kép
Giphy

Őszintén szólva, nincs jobb módja az artériák eldugulására.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app Ma.

Loading...