Figyelmeztetés: Wendy eladja a frostyt mindössze 50 centre

Biztos, hogy néhányan a korai kezdetektől fogva esik, és a sütőtök fűszernövények a következő héten visszatérnek a Starbucks-hoz. De a többiek gyászolnak a nyár végén és aktívan ellenállnak a pulóver szezonnak. És azok számára, akik nem állnak készen a nyár végére, Wendy készen áll arra, hogy megnyugtassa ezt a bánatát olcsó Frostys.

A Wendy egy korlátozott időre eladja a kis Frostyt mindössze 50 centért, Emberek jelentéseket. Pontosan nem tisztázott, hogy mikor fejeződik be ez a promóció, de nincs hatálya annak, hogy hány Frostyt rendelhetsz 50 centért a promóció során. Természetesen krumplira is szükséged lesz, hogy beleolvadsz a Frosty-ba, de ezek nincsenek diszkontálva.

Wendy Wendy, a gyorséttermek láncolata sok vicces választ adott a rajongóknak a Twitteren a Frosty üzletről.

Nem ez az első alkalom, hogy Wendy az utóbbi időben eldobta az ételt. Júliusban, ingyenes titkos csirke ajánlatot adtak az ügyfeleknek, akik titkos jelszavukkal rendelkeztek, és ebben a hónapban ingyenes krumplit és Frostyt ajánlottak azoknak, akik a Postmates-en keresztül rendeltek. Természetesen egy év szabad csirkehúst kaptak Carter Wilkinson-nak, egy 17 évesnek, aki 18 millió reptételt kapott. De mivel kevés embernek van ideje felhalmozni, hogy sok RT, 50 cent a Frosty számára nem rossz üzlet.

kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Delish Cookbook, amazon.com

Loading...