Gordon Ramsay nyitó 6 új étterme az Egyesült Államokban

A többszörös hit televíziós műsoraiból a Twitter verekedéseibe, hogy szakértői sütési tanácsokat készítsenek, Gordon Ramsay szó szerint mindenütt jelen van – kivéve uralta az amerikai éttermet. Eddig, hacsak nem Kaliforniában, Nevadában, New Jersey-ben vagy New York-ban lakott vagy látogatott, akkor szerencsétlen voltál, amikor étkezni kezdtél a Ramsay étteremből. De mindez megváltozik, mert Ramsay állítólag hat (!) Új éttermet nyit az Egyesült Államokban.

Ez nem egy csomó információ arra vonatkozóan, hogy mi jöhet még, de megerősítést nyer, hogy hat új, forró pontot fognak találni, amelyek mind Baltimore-ban, mind New Orleans-ban találhatók (ez lesz az első hely ezeken a városokban). Arra gondolják, hogy az éttermek valószínűleg alkalmi láncok, vagy akár csatlakoznak a játékközpontokhoz, mint például Las Vegasban, Gordon Ramsay BurGR és Gordon Ramsay Pub & Grill. És amennyire Vegas megy, az egyik új helyszín, amelyet megnyitnak a Pokol konyhája-inspirált étterem. Egyidejűleg izgatottak és egy kicsit félünk.

kép
Giphy.com

Bár a márkája a nyereség csökkenését tapasztalta az utóbbi időben, ez az új terjeszkedés az amerikai piacon segíthet nekik lendületet adni nekik.

[h / t Eater

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...