Hello Kitty Bor a legjobb új út a részegséghez

Hello Kitty folyamatosan szeretettel foglalkozik. A kedves karaktert imádó desszertekké, aranyos és egészséges légi ételekká, sőt gyümölcsös sörgé is alakították. De most nyilvánvalóan ideje ragyogni, mint egy rózsaszín bor.

Szerint a Los Angeles Times, a karakter alkotói, Sanrio, társultak az olasz pincészethez, Tortihoz, hogy új vonalat készítsenek a Hello Kitty borból.

A csomag egyik vezetője egy piszkos pezsgő, amelyet “édes rózsaszínű” és chardonnay és pinot nero szőlőből készítenek, könnyű virágos illatokat és sima, gyümölcsös ízeket. De van egy fehér csillogó fajta, amely pinot noir szőlőből készült, valamint még fehér és rozé borok is.

kép

“Egy különleges, szívvel ellátott palackot gyártunk, csak a Hello Kitty számára” – mondta Torti egy képviselője az újságnak. De szerencsés a Hello Kitty fanatikusok számára, ez nem lesz korlátozott kiadású ajánlat; a vállalat tovább kívánja folytatni a termelést az eljövendő jövőben, és tovább bővíti a forgalmazását a jelenlegi dél-kaliforniai sugáron túl (jelenleg csak egy pohárat kaphat a Santa Ana Antonello étteremben).

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...