Itt van a Joanna Gaines célközreműködésének kitöltése

Joanna Gaines a használt termékek vásárlásának módja több antikvásárlás, mint az eBay értékesítése, de az aukciós oldal pontosan ott van, ahol a saját termékcsaládja véget ért. A Rögzítő felső csillag indította el a Hearth and Hand gyűjteményét a Target-en november 5-én, és egy nappal később az emberek már közzétettek néhány kedvenc darabot az eBay-en.

VÁSÁROLHATÓ MOST: Kert és kőedény Desszert tányér, $ 5; Target.com

kép
Cél

A célnak az a története, hogy epikus hisztériát generál a tervezői együttműködések köré. Ez történt a 100-as divatos és az otthoni dekoráció is, bár általában egy kicsit kevesebb őrület. De ha valaki megváltoztathatja ezt, akkor Joanna Gaines. Ő és Chip szeptemberben jelentették be az Instagramban a partnerséget, és a Target egy hónappal később frissítette webhelyét a teljes lookbook-kal. A rajongók már régóta kóborolnak, és tegnap megrohamozták a boltokat, és a cég weboldalán vásároltak.

VÁSÁRLÁS MOST: Férfi és kézfej nyomtatható edények, 6 dollár készlet két; Target.com

kép

Cél

A népszerű vásárlások – mint egy zöld, alumínium postai postaláda, amely a “Letters to Santa” -ot és egy x-stitched asztali futót olvas, elfogynak. Az eBay-en a vállalkozói vevők felidézi őket: a 18 dolláros futó 40 dollárért jár, míg a postafiók – eredetileg 40 dollár – 100 dollárért értékesít. Szerencsére a Delish kedvencei közül Joanna rusztikus, otthonos érintéssel még mindig elérhető a Target.com-on és bizonyos raktárakban korlátozott mennyiségben. Ha tetszik neked, vegye meg: Nem ez a helyzet a jó dolgoknak, akik várnak.

KAPCSOLÓDÓ VIDEO:

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...