Itt van, hogy miért kérdeznek a “Wedgies” a Red Robin-tól

Vegye figyelembe ezt az egyszeri alkalommal, amikor tényleg várom, hogy megkapja a Wedgie-t: Ez a neve a Red Robin legújabb burgerjének, és ha valaki másnak rendel, akkor a jövedelem egy része jótékonysági.

Igen, a cég, amely sör alapú milkshakes-t hozott magával, és a hamburgerekre szellemes paprikát tett régen, mielőtt trendi lett volna, újragondolja a wedgieseket az emberek számára mindenütt.

A lánc meneteit ma elfojtó hamburger saláta ékkocsival (így a névvel) szolgálják fel, és guacamollal, szalonnával, paradicsommal és hagymával töltik. Az egész 450 kalóriával órát jelent – szemben a Red Robin népszerű Banzai Burgerével, vagyis a Whiskey River BBQ Burger-mel, azaz 1 392-hez képest -, ami a márka egészségesebb választási lehetőségeinek megfelelően rendelhető, feltéve, a fenék nélküli krumpli. Ez okos időzítés, tekintve, hogy a “fogyás” továbbra is a legfelső újév felbontása, a legutóbbi Marist-felmérés szerint.

Wedgie Burger

Red Robin

A jótékonysági komponens inkább egy pay-to-forward lehetőség, amely elősegíti az ajándékkártya értékesítését. Most február 7-ig, ha meglátogatja a RedRobin.com/wedgie-t, és “adj Wedgie-nek,” küldjön neki egy e-ajándék kártyát, amelyet barátja Wedgie hamburger vásárlásához használ, a bevétel egy része megy az arc. Legyen szép projekt, amely kreatív módon köszöntötte az embereket, akik jobb helyet teremtettek a világnak (mint például a magas iskolai gondnok kezelését az ejtőernyős utazáshoz, amelyet mindig is szeretett volna venni).

Természetesen nincs külön szabály, amely azt mondja, hogy nem adhatsz magadnak egy Wedgie-t, akkor használja az előre fizetett e-gift kártyát, hogy megvásárolja az ebédet, így élvezheti a hamburgert, miközben pénzt ad az ügynek. Vagy akár néhány finom utalást is adhat a barátjának, aki jövő héten kicseréli a késő karácsonyi ajándékokat veled, ha még nem vett fel semmit.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...