Itt van, hogyan kaphat egy ingyenes Krispy Kreme Donut Right Now

Van egy hack a szabad Krispy Kreme farkák pontozására – és nem, nem vonzza a munkásokat a szégyentelenül flörtölni, és ez semmi köze a “Hot Now” pletykákhoz. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy mázas fánkot lőnj, teljesen ingyen, letölti a lánc Rewards tagját. Komolyan. Ez olyan egyszerű.

Csak menj az app storeba, keress a Krispy Kreme alkalmazásra, és töltsd le a letöltést. Valójában, ha lustanak érzi magát, egyszerűbbé tesszük Önt: itt van az Android-felhasználók és az Apple-rajongók közvetlen alkalmazással kapcsolatos linkje. Tagként kell regisztrálnia, de ha igen, megkapja az utalványt egy ingyenes eredeti mázas fánkért. És a születésnapján egy másik ingyenes fánnyal feltölti az ante-ot, hogy segítsen megünnepelni a valódi cukor-kómát keltő stílussal, amint azt a világegyetem tervezte. (Minden alkalommal, amikor az alkalmazást használod, pontokat keresel, hogy vásároljon dolgokat az egyik boltjában, ami lefordítson … több ingyenes fánkot.)

Krispy kreme doughnuts
Getty Images

Sajnos a freebie csak a lánc klasszikus fánkára vonatkozik, így nem lesz képes kipróbálni az új, csak egyhetes Lemon Glaze-t a házban. Természetesen ez nem akadályozhatja meg a próbálkozást. ��

Krispy Kreme

Krispy Kreme

Az alkalmazás egy kevésbé ismert perk, amely biztosan érdemes a radarkádon, különösen akkor, ha az alkalmazás “Hot Now” funkcióját használja, hogy figyelmeztetést kapjon, amikor a legközelebb álló Krispy Kreme egyenesen a mázas szökőkútról csöpög szerelőszalag.

Az életed soha nem lesz ugyanaz. És nem lesz a dereka.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...