Jamie Oliver autója a leghűvöbb on-the-go konyha

Amikor a híresség szakács Jamie Oliver megkapta az esélyt, hogy egy SUV-t becsapjon annyi konyhai eszközzel, amilyet álmodozhatott, nem tartotta vissza. Oliver dolgozott a Land Rover Speciális Járműipari Csoportjaival, hogy az a legvalószínűbb autó, ami az élelmiszer-szerető számára lehet, és ahogy a Good Morning Britain-ra is felvette: “A kemping soha nem lesz ugyanaz.”

Az autó tele van fantasztikus jellemzőkkel, de a legmenőbb a kenyérpirító, amely kényelmesen helyezkedik el a vezető és az utasülés között. Képzeld el, mennyivel jobb lesz a Pop-Tarts utazás, ha felmelegítenéd őket! Ha inkább egy pirítós és zselé típusú ember vagy, akkor természetesen az elülső klímaberendezések mögött elakadt a tárolás.

kép

YouTube / Jamie Oliver

Az autót elölről hátra becsapják. A kupak alatt lassú szakácser és egy köpni sült, amely húzza ki. A kerekek fagylaltkészítőként és vajkakarmányként működhetnek, és egy teljes konyhaszekrény húzódik ki a csomagtartóból, kiegészítve egy mosdóval és sok előkészítő teremmel.

Ugyanezen a területen van egy kinyitható késtartó fiók és egy fűszerszekrény, nem túl messze a hátsó ablakokon lógó gyógynövénykertektől.

Mintha ez nem lenne elég, van egy teljes olívaolaj-adagoló, ami lefúj a csomagtartóból, mert soha nem lesz elég EVOO. Csodálatos módon Oliver, a felesége és öt gyerekük mind az összes karmai és sípszóiba illeszkedik az autóba. Nézd Oliver vacsorát a családja számára az autója alatt.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish alkalmazást.

Loading...