Jó reggelt: a McDonald’s most teszteli a reggeli étkezést

Készülj fel a legjobb McDonald’s hírekre, mivel a cég bejelentette, hogy a hash barnák egész nap rendelkezésre álltak. A Golden Arches közel 200 helyszínen teszteli a reggeli étkeztetést, amelyen 6, 12 vagy 18 fő befogadására kerül sor. Ez egy csomó Egg McMuffins.

A vendéglátással az ügyfelek megrendelhetik a “Craft Your Own Breakfast”, vagy választhatnak egy étkezési csomagot. A “Deal at Dawn” -ot az Egg McMuffins, a kolbász, a tojás és sajt McGriddles, a hash browns és a Fruit ‘n Jogurt Parfaits. Vannak csoportméretű italok, mint a kávé, a narancslé és az édes tea.

kép

Getty Images

A szolgáltatás nagy összejövetelekre, például irodai találkozókra, születésnapi ünnepekre és menyasszonyi vagy bébi zuhanyzókra vonatkozik, mondta McDonald’s sajtóközleményben. Képzelje el, mennyivel jobb lenne egy korai AM találkozó egy fedélzeten lévő McMuffin-nal.

A szállítás az Uber Eats-on keresztül történik, és magában foglalja a standard Uber Eats díjat. A csoportos reggeli a boltokban is megrendelhető, vagy a részt vevő étteremben történő hívással. Most azonban Közép-Floridában kell részt vennie. Mind a 195 teszthelyszín az Orlando, FL környékén található, amely a McDonald’s “leghűségesebb reggeli rajongói” otthona, “mondja Sue Martin helyi bolt tulajdonosa. Már el tudjuk képzelni, hogy az UCF főiskolai hallgatók a következő szombat reggel megrendelnek … és féltékenyek vagyunk.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...