Justin Timberlake tesz nekünk szeretne Eat ezen BBQ ízületek ASAP

Tennessee-ben született és nevelkedett, Justin Timberlake komolyan veszi a grillet – ezt a tényt hangsúlyozta a Memphis Music Hall of Fame szombaton.

Az énekes 29 perces beszéde során elmagyarázta, miért csatlakozott egy ilyen elit csoporthoz (tagjai közé tartozik Johnny Cash, B.B. King és Otis Redding), és mi teszi a Memphist olyan városba, amely más helyszínektől eltér. Amint kiderül, ennek nagy része az étel.

“Ez, mint mindenki tudja, egyedülálló hely, és teljes őszinteséggel mondhatom, mert háromszor tízszer volt a világon … de Londonban nincs nincs Gus Fried Chicken “, mondja. – Párizs találkozhat, de nincs Rendezvous.

Ez nem először Timberlake dicsérte Gus Fried Chicken. 2012-ben elmondta USA ma Memphis egyik kedvenc étterme volt, valamint a The Store on the Hill, ahol elismerte, hogy “olyan jelenetnek tűnt egy olyan filmben, ahol valakit brutálisan károsítanak”, de otthoni füstölt sertéshúsot is vásárolhat a csupasz.

Gus's Fried Chicken

Flickr / Evan Blaser

A Gus Fried Chicken egy kicsit vonzóbb a vezetéshez – és nem kell Memphisbe mennie, hogy kipróbálhassa, hiszen az étterem 11 helyszínt foglal el öt államban. A forró és fűszeres sült csirke kötelező rendelés; végül is ez a cég híres.

A másik étterem Timberlake névellenőrzése a Charles Vergo Rendezvous, a Memphis hotspotja, melyet faszénnel grillezett sertésbordájával tisztelnek. Ha a bordák nem a dolog, akkor is rendelni egy serpenyőben töltött 5 kilogramm grill garnéla, feltéve, hogy hívja előre, és adja meg a cég 24 órán belül. A boltban sertés lapocka, bárányhimlő, apróra vágott csirke és marhahús, valamint az alapító örökségét bólogatják: egy görög saláta.

Károly Vergos Ribs

Flickr / Britt Reints

Ha egy olyan utazás, amelyet Timberlake “a lélek globális tőkéjévé” nevez, nem a közeljövőben, akkor megkóstolhatja a Memphist az egyik esti öltözőben talált JT grillsütőben, mielőtt a színpadra lépne: DJ Paul BBQ Rub és füstölt BBQ szósz. (Yup, ez ugyanaz a DJ Paul, aki a Three 6 Mafia-ban ugrik, és aki röviden megjelent a színpadon a Timberlake-lal az ünnepség alatt.)

Ami azt illeti, hogy mit csináljunk ezzel a mártással, nos, van néhány ötletünk.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...