Kanye 8 legőrültebb étkezési szokása

Kanye West sok dolognak örvend: foci stadionméretű koncerteket árul el, Taylor Swift-szel kezdődő verekedések, őrült ruhák viselése (és valahogy megszüntetése), másodpercek alatt a Twitter rantálásával, és a hosszú és kanyargós beszédeket.

De látszólag az egyik rejtett tehetsége a legszívósabb ételeket és italokat választja, miközben túrázik, és otthon lóg. Itt vannak legrosszabb gasztronómiai szokásai:

1. A túravezetőben bozótos slushie gépeket tart.

kép

Snapchat / Kim Kardashian

A Yeezy mindenkor nem egy, hanem két slushie gépet tart fenn a turnén. Az egyik kiszabadítja a Hennessy-t és a Coke-ot, a másik pedig a Grey Goose-spiked limonádét. Minthogy a fagyasztott italok a pokol, az amirite üdítő?

2. Komoly készpénzt csepeg a Sour Skittles-re.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Kim, Kanye és Észak ilyen igényű édességet szenvedett, 2 számlát csökkentettek! #kimkardashian #kanyewest #candy #tmz

A TMZ (@tmz_tv) által megosztott bejegyzés

A Dylan’s Candy bárján újabb utazásra Ye 200 dollárt költött a Sour Skittles, a Gobstoppers, a Rainbow Nerds Rope, a Peachie-O, a Sour Octopus és a nyalókák számára. Reméljük, ő osztotta meg északon.

3. Alacsony kulcs, megszállott Mickey D’s-val.

Kanye egy verset írt Frank Ocean magazinának, a Boys Do not Cry-nak, ami McDonald’s-nek volt szentelve. Kedvenc vonalunk? “Tudtam, hogy a McNuggets féltékeny a krumplit / Még a McRib is féltékeny volt a krumplit ”

4. A krumplit és fagyot rendel Wendy-ben.

Yeezy, ő olyan, mint mi!

5. Megkapja a Waffle House-t dupla dátumra.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Dupla dátum a Waffle Házban

Egy hozzászólás, amelyet Kim Kardashian West (@kimkardashian) osztott meg

Kimye-t észlelték a Waffle House-ban, Chrissy Teigen és John Legend mellett.

6. Tényleg, tényleg * valóban * szereti a zsetont.

kép

imgur

Nem tudjuk, melyik a kedvence, de ez Fritos és Doritos közötti kapcsolat. Mivel a Weezy “Lollipop” verse túl sok utalást tartalmaz erre, hogy nem igaz… “Mondja meg barátainak:” Mint Fritos, megpróbálok letenni. ” Mondja el egy olyan lánynak, mint Doritos, ez egy nacho sajt.

7. Kanye szereti a fagylaltot annyira, mint Kanye szereti Kanyét.

kép

Majdnem. De komolyan, boldog, mint a kúp.

8. Nem kap elég Chipotle-t.

Kanye annyira szereti a láncot, hogy Big Sean hip hop művésze a burritó tálakba fordult, miközben dolgozik fokozatokra osztás. Ez azt is megmagyarázza, hogy miért tett egy sort a Tex-Mex étteremről a Schoolboy Q “THat Part” -re: “A koldusok nem lehetnek választók, b —-, ez nem Chipotle

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...