Ketel One Rolling Out “Diet Vodka”

Egy tökéletes világban az alkoholfogyasztás nulladik lenne. Az ivott italokat, mint a részeg gyümölcsös kavicsokat, és a grillezett sajtot véres maryy-okat nyújthatja egész nyáron, bármilyen étvágytalanság nélkül. Sajnálom, hogy nem ez a valóság, amelyen jelenleg élünk, mert ez a világ fura csodálatosnak tűnik. De nem minden rossz – vannak hősök (ránézve, Spiked Seltzer), akik az egészségtudatos tömeg felé irányítják az alacsony kalóriatartalmú italokat. Most már a Ketel One is felszáll, és elindítja első “diétás vodkájukat”.

A Ketel One Botanicalnek 73 kalóriája van (1,5 oz.), Ami 25 százalékkal kevesebb, mint a márka hagyományos vodkájának lövése. Ugyancsak 40 százalékkal kevesebb kalóriatartalmú, mint egy pohár fehér bor, ami egyértelműen megkönnyíti a pártja italát.

Az új vonal három ízben fog megjelenni – uborka és menta, őszibarack és narancsvirág, valamint grapefruit és rózsa – amelyek izgalmasan nyáriak.

Egy dolog, amit tudni kell – a Ketel One botanikáját egyszerűen “vodkával készítik”, mert bár úgy tűnhet, hogy ez a valódi üzlet, technikailag nem minősül tényleges vodkának. Az USA és az EU azt írja elő, hogy a desztillált szeszes italok 40 százalékos alkoholt kapnak vodkának vagy 37,5 százaléknak, ha ízesített.

“Valójában nem létezik osztályozás erre a termékre” – mondja Jim Ruane, a Ketel One Vodka igazgatója. “Ez nem egy ízesített vodka a mi kétlépcsős termelési folyamatunk miatt, a második desztillációval és az íz-infúzióval a végén.”

De, függetlenül attól a ténytől, hogy a botanika nem a ténylegesen ízesített vodka – ez még mindig egy ízletes (és könnyebb) vodka szódát.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...