Kis Debbie megszabadul az egyik ilyen klasszikus snack süteménytől?

A karácsonyfa sütemények szezonja csak most kezdődött meg, de ezeknek és három másik népszerű Little Debbie snacknek a rajongói nagy csalódást okozhatnak a márka legfrissebb tweetei szerint. Szerda, Little Debbie kitalálta négy népszerű ételét – a karácsonyfa süteményeket, a zabpehelykrémet, a mézes zsemleket és a mogyorós bort – a “Egy örökkévaló …” kifejezésre, ami azt sugallja, hogy nem csak a cég eltávolíthatja-e az egyik termékét a névjegyzékéből, de a kemény döntést elhagyják az ügyfelek felé.

De várj egy pillanatra. Mielőtt mindannyian kápráztatnánk, nagyon valószínű, hogy Little Debbie valójában nem tervezi megszabadulni a négy rajongói kedvence közül, hanem sokkal inkább minket. A feltöltött fotó része egy nagyobb #OneGottaGo trendnek, amely a Facebookon és a Twitteren folyik, ahol a felhasználók négy embert, helyet vagy dolgot csoportosan csoportosítanak, és alapvetően megkérdezik követői számára, hogy ezek közül mely dolgokból kényelmesebb lesz, ha soha nem látják vagy tapasztalják meg újra, ha jön lefelé. Bármi is volt a helyzet, a rajongók nagyon gyorsan hangoztatták véleményüket – és sokan úgy tűnt, egyetértenek abban, hogy ha valami van a vágóblokkon, akkor ez a Honey Bun.

Mások nem akarták látni a rágcsálnivalókat.

Ismét nem világos, hogy Little Debbie valóban tervezi-e megszabadulni ezek közül, de ha a Twitter felmérés eredményei semmit jelentenek, a Honey Bun rajongói talán szerencsének vannak.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...