Látnod kell Lauren Conrad Incredible Kitchen-t

A Reality csillag átalakult designer, blogger és általános életmódú mogul Lauren Conrad a közelmúltban eladta gyönyörű 5,871 négyzetméteres Pacific Palisades otthont, és a kinézete, sokat elhagyja (és körül) az asztal. A hollywoodi otthona gyönyörű boltíves mennyezeteket, tágas boltíveket és egy igazán lenyűgöző konyhát illik egy kaliforniai királynőhöz.

Lauren Conrad Kitchen 1

A Zillow Listing jóvoltából

Vessünk egy dolgot egyenesen: A strandhullámok, a szárnyas eyelinerek, a bohémes-elegáns ruhák és a tökéletes party snackek királynőjeként bízom Lauren Conrad a hajam, a stílusom és az én sült árukkal. konyha bármikor.

Figyelembe véve, hogy ő egy életmód-befolyásoló, aki jól ismeri a főzést, a stílusokat és a jól eldobott soiree-t, nem meglepő, hogy a Conrad 5 hálószobás otthona elsődlegesnek tűnik a tárhelynek. És bár minden szoba a kilencre szegődik, aláírásával könnyű, Cali-chic stílusú, a konyha Messze a legkedveltebb sarkok ebben a házban (bár igazat kell mondani, a clawfoot kád a fürdőszobában nem követi messze mögött, sem).

Lauren Conrad Collage

Yoni Goldberg

A konyha olyan tökéletes, mint ahogy jönnek, irigylésre méltó találkozókkal, blog-érdemes felszereléssel, antik ékezetekkel és világos, tágas érzéssel. A nyitott koncepció alaprajza meghívja a vendégeket, hogy szabadon mozogjanak a konyha és a reggeli területén, és nyitott boltívek és ajtók hiánya mindent elhagy.

Lauren Conrad kitchen 2

A Zillow Listing jóvoltából

A főként fehér, minimalista konyha ékezetes színű, természetes fa polcok, sötét lámpatestek és világos, Meyer Lemon töltött tálak formájában. A rácsos fagerendák enyhén rusztikusan bólogatnak, és kiegyensúlyozzák a hűvös SoCal konyhát. Képes vagyok csak képet Conrad és férje William Tell kortyolgatva koktélok és snacking az LC aláírás elfoglalt lány ételeket az egykori Hills alumik a konyhában, a Kaliforniai nap természetes fényével. Heck, ez a gyönyörű jelenet még Conradot és ex-bestie-t is Heidi Pratt rekindle-nek (Valószínűleg nem, de egy lány álmodhat …).

Lauren Conrad Kitchen 3

A Zillow Listing jóvoltából

Conrad konyhája tökéletes vacsora előkészítésre is. A széles sziget sok helyet biztosít a tészta gyúrásához és a LaurenConrad.com-on látható sütéshez, és az Edison-szigeten elhelyezett izzólámpák nyugodt, de modern hangulatot kölcsönöznek a helynek. A rézkonyha burkolat teszi a helyet – egy szép szüreti felvétel egy egyébként modern főzési és szórakoztató területen.

Lauren Conrad Kitchen 4

A Zillow Listing jóvoltából

Lauren régi Hollywood Hills-i házának házát 5 millió dolláros hűvös jegyzékbe sorolták, és éppen ezt eladták. Még nincs szó arról, hogy hova menjen, de itt reménykedik, hogy az új konyha a régiek stílusának és eleganciájának felét fedezi. Tudva, hogy Conrad az esztétikum iránti elkötelezettségére gondolunk, biztosak vagyunk benne, hogy ez olyan luxus lesz, mint ez.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...