Le Creuset egy exkluzív, galaxisnyomtatható holland sütőben kapható

A Le Creuset zománcozott edényei csaknem minden színben jönnek a nap alatt, de a legújabb design a nap – a hold és a csillagok ihlette. A haditengerészet holland sütője az éjszakai égboltot tükrözi, csillagokkal és apró bolygókkal teli, mintha teleszkóp.

Világegyetem Le Creuset

Bloomingdale

A galaxis témája az élelmiszeriparban van, hiszen mindent a gofri tálatól kezdve a sajtkrémekig átalakítanak a festékkék és az indigó hangokból és csillagokból. (Le Creuset úgy tűnik, hogy áthalad az egyszarvú trenden, bár a fantázia birodalmába belemerült Szépség és a szőrny gyűjtemény az év elején.)

VEDD MEG MOST: Le Creuset Cosmos kerek holland sütő, $ 380; Bloomingdale

Nem találja ezt a dizájnt bárhonnan. Exkluzív a Bloomingdale üzleteiben. Jelenleg a weboldal csak egy 4,5 literes öntöttvas kerekes sütőben kínálja, bár a fotó mellett számos más stílus is szerepel, köztük egy rakott edény, egy kisebb, fedett serpenyő és egy ovális alakú holland sütő.

Világegyetem Le Creuset

Bloomingdale

A főzőedény hivatalosan március 15-én, pénteken indít el egy márkaképviselet szerint. A Le Creuset hagyományosabb darabjaitól eltérően ez a mosogatógép nem ajánlott. A matricákat kézzel kell mosni, így nem viselnek el.

Az egyetlen hátránya az árcédula – 380 dollárért, gyorsan visszahúzza a Földre.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...