Mario Batali három Las Vegas-i étterme zár

Az első alkalom, mivel a szexuális zaklatás és a támadások követeléseit Mario Batali séf ellen hozták, egyik étterme zárva van. A múlt héten a B & B Hospitality Group (korábban Batali & Bastianich) bejelentette, hogy a Carnevino Italian Steakhouse, a B & B Ristorante és az Otto Enoteca e Pizzeria – a Las Vegas Stripen – július 27-én bezárják kapuit.

A hírek röviddel a 60 percs a jelentés bemutatta a Batali állítólagos szexuális zaklatásának részleteit, valamint a NYPD megerősítését, amely szerint az állítások vizsgálata megkezdődött. A B & B Hospitality Group szóvivője elmondta a Las Vegas Review-Journal-nak, hogy az éttermek lezárására vonatkozó döntést az interjú előtti.

A bezárások által érintett közel 300 munkavállalónak szóló levélben Joe Bastianich, a B & B partner (aki megerősítette, hogy Batali már július 1-jétől nem lesz része a csoportnak) ezt írta: “Ezek az éttermek továbbra is sikeresek voltak, mindazoknak, akik velük dolgoznak, és nagyszerű étkezési élményt nyújtanak vendégeinknek, sajnos, a partnerünk a Las Vegas Sands Corp. éttermekben úgy döntött, megszünteti kapcsolatunkat. “

kép

Las Vegas Journal Review

Mostanában nincsenek tervek arról, hogy mi fog átvenni a három éttermet. Bastianich elmondta, hogy a Las Vegas-i jövőbeli projektek eszméjét vizsgálja, “de időbe telik nekik, hogy végrehajtják őket.” A munkavállalók lehetőséget kaptak arra, hogy a Las Vegas Sands cég egyéb nyílt pozícióihoz forduljanak Las Vegas Review-Journal jelentések, és Bastianich a múlt héten ellátogatott az éttermekbe, hogy beszéljen a munkavállalókkal az új pozíciókra való áttérésről.

A Batali még mindig több mint egy tucat étteremmel áll kapcsolatban országszerte és nemzetközi szinten.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...