McDonald’s Talált egy burger ATM, amely elárulja a nagy Mac-eket

A pizza ATM és a pezsgő automaták dühöngő sikere után a McDonald’s úgy döntött, hogy saját automatizált gyorséttermi adagolóját az ikonikus Big Mac számára szenteli.

Igaz, egy érintőképernyős gép szabadon hamburgert adott a McD rajongóinak Bostonban egy napig. 11 és 02 óra között működik. kedden a gép táplálta az ügyfelek friss grillezésű Big Mac-eket, amelyeket a lánc Kenmore Square előőrsében állítottak elő a helyszínen.

Volt azonban egy fogás. Azok a vásárlók, akik egy hamburgert akartak a házban lerázni, be kellett vinniuk a Twitter címüket vagy e-mail címüket promóciós tweetek létrehozására.

kép

Hogy egyértelmű legyen a célja, egy McDonald’s szóvivője elmondta A Boston Globe hogy a gép elsősorban marketingeszköz volt, és nem lépést tett a futurisztikus, kevesebb munkatársakkal rendelkező éttermek felé. Ami nagyszerű, mert gyűlölnénk, hogy bűnösnek érezzük magunkat, ha részt veszünk egy ingyenes, instant burger kiszolgáló gépen.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a marketing-stunt közvetlenül a McDonald’s eljutott 10 000 üveg értékes Mac-mártással a szerencsés rajongókhoz (aki aztán eladta 10 000 dollár felfelé 11 uncia tárolóval). Mindkettő a cég vadonatúj hamburgereinek, a mini Mac Jr.-nek és az óriásméretű Grand Mac-nek a megnyomására irányítja a játékot.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...