Meghan Markle van egy Elderflower esküvői torta, de mi az, ami ízlik, pontosan?

A Kensington-palota után néhány perccel bejelentették, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortapestje került kiválasztásra – és hogy a desszert egy citrom-elderflower-kombináció lenne – keresi az idősebb virágot. Az Egyesült Államokban a virágzás a tavasz gyakori jele, gyakran a szívélyesség, az elakadások és a fagylaltok miatt. Államokon belül kevésbé találhatók az ételekben és italokban, így érthető, ha a bejelentés valami fej-karcolást okoz (és furcsa Googling). Itt van mindent, amit tudnod kell.

Virágos, de ez semmi, mint a levendula vagy a rózsa.

bodzavirág drink

Getty ImagesBildagentur-line

Igen, van egy kicsit erdei íz, amit ehető virágokból kapsz, de a vörösáfony édesebb, mint amire számítasz – és egy kicsit múzusos. Közelebb van az ízben lízishoz, és ropogós, ízletes tisztító hatású.

Ha úgy gondolja, hogy az áfonya egy citromsüteményt vagy csipkebogyót ad egy édes ízű ízt, akkor a királyi pár torta pontosan ezt csinálja. Csak finom virágos ízt ad hozzá.

VÁSÁROLJ MOST Elderflower szívélyes, $ 15; amazon

Ez egy Csillogó Virág, amely a klaszterekben található.

bodzavirág

Getty ImagesDe Agostini Képkönyvtár

Ezek a finom virágok az angol vidéket május végéig és június elejéig szétszórják. Látni fog egy krémszínű, csillagszerű virágzó spray-t, amelyet tollas, sötétzöld levelek veszik körül – a bokrokon és a kicsi fákon, és enyhén mérgezőek, ha nyersen fogyasztják, a Woodland Trust.

A “túlzott mennyiségű” étkezés hányást és hasmenést okozhat, a WebMD jelentései, de a főzés során a virágok megszabadulnak az émelygést okozó vegyi anyagtól. Az Elderflower-t gyakran főzzük egy szirupba, hogy az emberek használják a sütést.

Használt St. Germainban.

Utca. Germain
Drizly

Ha valaha látta a St. Germain egy koktélt felsorolt ​​egy bárban, akkor kortyolt a kortárs likőr és nem tudta. 40-50 ember között minden tavasszal Franciaországban vetőmag virágokat szednek, és egy kis citrus- és nádcukorral keverik össze őket, hogy elkészítsék az édes ízű italt, állítja Drizly, az alkohol-e-kereskedelmi webhely. St. Germain gyakran hozzáadott pezsgőhöz vagy száraz fehérborhoz egy egyszerű – mégis kifinomult – koktélhoz.

VÁSÁROLJ MOST St. Germain Elderflower Liquor, $ 25- $ 60; drizly

Ez a limonádé majdnem olyan, mint a Royal Wedding Cake.

Ha te vagy az a milliók közül, akik nem tettek meghívást a királyi esküvőre – vagy túl elfoglalt vagy, hogy mesés vagy, valami fajta megkóstolhatod a tortát az Belvoir Elderflower Lemonade-étől. Megvan az édes, citrusos, virágos keveréke, amit egy Claire Ptak hivatalos tortájából elvárhat – kivéve a fagylaltot.

VÁSÁROLJ MOST Elderflower Lemonade, $ 6; amazon

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...