Melyik gyorsétterem ad ön leginkább a krumplit?

Mindenki tudja, hogy a burgonya vagy a sült csirke a legjobb módja annak, hogy a sült krumpli kerüljön ki. És bár a harc, amelyért a láncnak van a legjobb krumpliterméke, örökké dühöng, egy vitathatatlan tény, hogy meg akartuk kitalálni, hogy melyik gyorsétterem adja meg a legmagasabb megrendelést?

Ahhoz, hogy ezeket az éttermeket valóban tesztelni lehessen, mindegyik étteremben közepes sütést rendeltünk, minden egyes dobozban megszámoltuk a krumplit, majd figyelembe vettük az egyes rendelések árát. Amit találtunk, elég meglepő volt. Itt minden egyes márka rangsorolva a legkevésbé a legtöbb spuds rendelésre.

És ha több vagy több ember vagy, akkor is vizsgáltuk a fő láncok nagy krumplit. Ha látni szeretné, hogy a feltöltöttek, nézze meg a fenti videót.

Chick-fil-A: 20 krumplit

Ezek a gofri vágott csodák meglehetősen nagyok, de még mindig kevesebb mint két tucat. Ez a fajta bummer, amikor 2,29 dollárt fizetsz.

Arby: 33 krumplit

A göndörített krumpli csodálatos, amikor vágyik rájuk, de egy közepes megbízás (ami visszaállítja a 2,39 dollárt) nem túl szűkös. Mindenesetre az egy vagy két egyedi dugóscsavar legalább két vagy három standard krumplit tartalmazott volna. Még akkor sem volt elég ahhoz, hogy magasabb pontszámot érjen el.

kép

Steak n Shake: 36 krumplit

A szuper ráncos cipészkagylók valamivel kismértékűek voltak, mint amire számítottunk – különösen, ha más láncok kínálatához hasonlították, mint például a halmozottan magas hármas steakburgert. A 2,49 dollárért nem voltunk annyira eladva.

Burger King: 36 krumpli

A BK az átlagosnál vastagabbra vágja a krumpliját, de három tucat közepes (2,59 dollár) nem annyira, ha egyszer már tudja, mennyire csomagolják a többi helyet.

Shake Shack: 38 krumplit

A szeretett ráncolásnak köszönhetően a nyitott téglalap alakú tálca érkezik, ami úgy tűnik, mintha több lenne benne. Ez egy kicsit kiábrándító, hiszen visszaadják a 2,99 dollárt.

kép

Popeye’s: 51 krumplit

Fűszerezett és ropogós, a “regular” doboz Popeye’s cajun krumplit elég tele van. És 2,09 dollárért, talán a legjobb megoldás.

Wendy: 56 krumplit

Ezek a durva vágott sült krumpli töltsék be a közepes kartondobozot, ami jóval 2,19 dollárra visszaadott. Nem panaszkodhatunk itt.

McDonald’s: 76 krumplit

A Mickey D’s krumpli eléggé normálisak – nem vastag vágásúak és nem cipészkednek, egymás között vannak. Emiatt több krumplit találhat a közepes dobozban (2,19 dollár). És ez pontosan tetszik nekünk.

kép

Smashburger: 91 krumplit

A Smashburger a cipőfűző versenytársaival ellentétben csaknem 100 krumplival rendelkezik. Ugyancsak elégedett voltunk a $ 2.29 árcédulával a “normál” méretével.

Öt fiú: 98 krumplit

A földcsuszamlás öt fiú nyeri ezt a versenyt. Nem csak a krumplit viszonylag könnyű vágni, egy teljes “szabályos” méretű poharat kapunk, amely túlcsordul a krumplival és egy pár pár marék a táskába dobva. Ők visszaadják a 4,29 dollárt, de mivel duplázzák az átlagos rendet olyan helyeken, mint a Wendy és a McD’s, azt állíthatjuk, hogy megéri.

kép

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...