Mi a Dirty Keto Diet?

Mindenkinek és anyjuknak tudomása van arról, hogy ez a keto diéta ezen a ponton. Ez az új változat, amely most lebeg, de egy másik történet. Íme egy pillantás, hogy valójában milyen piszkos keto és hogyan különbözik a szülői étrendjétől.

Mi a piszkos keto?

A Keto nem csak a minimális szénhidrátot tartalmazza a szervezetben, hanem a legegészségesebb lehetséges makronutriensek kiválasztására összpontosít, amelyek általában csak ökológiai termékekből származnak. A piszkos keto viszont nem érdekli, hogy honnan származnak a makronutriensek – az étrend csak arra ösztönöz, hogy ragaszkodj a 60-75 százalékos zsírhoz, 15-30 százalékos fehérjéhez és 5-10 százalékos carb beviteli arányhoz függetlenül attól, hogy hol vagy szerezd meg.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Szent narancssárga krémmel! Végül megkaptam ezt a próbát, és legit ugyanúgy ízlik, mint a narancssárga nyomgombok, amik gyerekek voltak. ����♀️��♀️����♀️��. . Töltsük fel az üveget jéggel. Adjunk hozzá néhány tojás súlyos habzó krémet és a tetejét diétával. . . # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # “# #lchfdiet #sundayfunday #ketodessert

Egy hozzászólás, amelyet ��Sara Keto Journey �� (@ketogalsara) osztott meg

Igen, így azt jelenti, hogy a zsír és a fehérje, amire szüksége van, olyan helyekről van szó, amelyek nem fűszeres húsok vagy tiszta olajok. Meg lehet enni egy csomó zsemle nélküli Big Macs és Whoppers és más határozottan nem jó az Ön számára a dolgokat, és továbbra is tartják be a diétát.

A mocskos keto még mindig teljesíti azt, amit az OG terv tervez?

Persze, még mindig eléri a ketózist, ha technikailag még mindig követi a tervet, és a szervezetnek minimális szénhidrátet ad a szervezetnek, és hagyja, hogy futtassa a zsírokat.

Biztonságos?

Szinte minden forrás szerint a válasz egyértelműen nem. Keatley Medical Nutrition Therapy Scott Keatley mondta Nők egészsége “Ez egy átmeneti javítás a legjobb esetben”, és ami a legrosszabb esetben “nagyon jó módja annak, hogy elveszítsük a sovány testtömegét, amelyet nehéz visszahozni és segít a magas működésű anyagcserében”.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Snacky típusú ebéd ismét ma. Végül kipróbáltam a @questnutrition Ranch ízesített tortilla zsetonokat, és nem okozott csalódást! Elmennek a “valódi üzletért”? Nem. De kielégítik azt a vágyat, hogy egy carb-számlálót! Két olvasztott sajtos rúd és Habanero BBQ mandula is volt. #KetoChips #KetoDorritos #KetoLunch #BackToBasics #DirtyKeto #KetoReset #KetoRestart #KetoMeals #KetoFood #KetoFoods #RealFood #Keto #KetoFam #KetoFamily #KetoCommunity #KetoDiet #KetogenicDiet #KetoLife #KetoLiving #Ketogenic #KetogenicFood #KetogenicLiving #KetogenicLifestyle #KetogenicFamily #LCHF #Ketosis #IntermittentFasting #EasyKeto #SimpleKeto

Egy hozzászólás, amelyet Chanell (@ ketoshell86) osztott meg

Ezenkívül csak … soha nem jó ötlet, hogy szivattyúzzuk a testedet tele feldolgozott szemétszállal? Valaha? Ezáltal Ön hajlamosabb a betegségre és általában a szemetet illetően. Ismét: Ez egy nem.


kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Deless cookbook, amazon.com

Loading...