Mi történik, ha egy hétig inni a mellét?

Jól ismert tény, hogy a lakosság többsége túlterhelt, túlterhelt és alulfizetett. Ez arra ösztönözheti az embereket, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy több energiájuk legyen: az energiaitaloktól a kávéfacsarókig. Azonban néhány ember a szélsőségesen további lendületet kap. Sabina, egy spanyol nő, úgy döntött, hogy a rendszeres régi kávécsésze nem vágja le neki. És valami különös okból úgy döntött, hogy a következő legjobb dolog az volt, hogy kérje barátját néhány anyatejéhez.

Igen, igaza van: anyatej.

kép

Az utóbbi időben az új anyatej vagy kelká alakult ki az anyatej, és az emberek azt állítják, hogy javíthatja a bőrét, fokozhatja az immunrendszerét, és fel lehet használni kontaktoldalaként. A testépítők azt is mondják, hogy segítenek nekik izomépítésben, és a kemoterápiában részesülő emberek azt mondják, hogy segítenek enyhíteni a mellékhatásokat.

Mindez nagyszerűen hangzik, de ha a másik emberből származó tej fogyasztásának gondja megrémít, úgy tűnik, nem olyan rossz, mint gondolná. Sabina mondta HELYETTES hogy az anyatej édes volt, majdnem olyan, mint egy vizes horchata.

Sajnos van egy utóíz, amely emlékeztet arra, hogy amit ivott, valójában az anyatej. Ahogyan ez az elhúzódó emlékeztető lehet, a javulást a pozitív hatásokhoz képest, Sabina azzal érvelt. Azt állította, hogy “energikusabb, tisztább és tisztább”. Hmm.

Sajnos, a szoptatás tanácsadója, Alba Padró elmondta, hogy ezeket a hatásokat leginkább érzékelik és nem mérhetőek (rohadt, placebo-hatás!), Hozzátéve, hogy az anyatej csak a babákat segíti. Mindazonáltal, Padro elismeri, hogy az anyatej valóban segíthet a kemo kezelések alatt. A többiek számára valószínűleg a leginkább ragaszkodni kell ahhoz, hogy jó éjszakai alvást kapjunk és vitaminokat vegyünk.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...