Milyen NASCAR pilóta Danica Patrick valójában egy nap alatt evett

NASCAR pilótaként Danica Patrick rengeteg időt tölt az autókban – mind a utazó, mind a pályán, a 10-es Nature’s Péksütemény Chevy-nél – de van egy olyan hely is, ahol ritkán utazik: a meghajtó a vonalon keresztül. A Wisconsin őshonos tartja a meglehetősen szigorú paleóta étrendet, támaszkodva sok fehérje és zöld, hogy tüzelje őt egész nap.

A versenyek közötti szünet során Patrick megtöltett bennünket az alacsony cukorú életmódjában, beleértve a titkait egy olyan káposzta finomságában, amely nem szopott -, és búcsút adott a hűtőben (Coca-Cola szerelmesei, megtaláltátok a lelkigyakorlatodat ).

Ő egy Hardcore DIY-er.

Miután letöltött egy alkalmazást a paleo ételekre, Patrick elkezdett csekélyebbé tenni az alacsonyabb cukortartalmú alternatívákat néhány hűtőszekrény kapcsán, mint a ketchup és a mandula tej.

“Jobban szeretem a házi almás tej ízét” – magyarázza Patrick. “Sűrűbb és valószínűleg sokkal finomabb, de teljesebb ízű.”

Danica Patrick

Jerry Markland

Ő Chia-Seeds-be, nem háziállatba.

Patrick gyakran indul a nap jóga, vagy egy teljes edzés az edzőteremben, és ő továbbra is táplált egy kedvenc reggeli: házi Chia puding.

– A mandulát tejet a chia magokkal kevergetem, és hagyják, hogy éjszaka üljenek – mondja Patrick. – Tapioca-szerűekké válnak.

Ő gyakran hozzáad fehérjetartalmú porokat és fahéjat, és talán friss gyümölcsöt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Csak néhány kéziszerszámon dolgoztál, mielőtt jóga-ot csinálsz @ the_southern_yogi szerdán itt Daytona !!!!! @naturesbakery #healthylifestyle

Egy hozzászólás, amelyet Danica Patrick (@danicapatrick) osztott meg

Azokban a napokban, amikor egy kis hallgatóságra vágyik, Patrick egy reggeli hashát készít édesburgonyával, kelettel, almával, paprikával és hagymával, sovány földimogyoróval vagy pulykával.

“Szeretek nagy készletet készíteni” – mondja. – Néha én is ebédelnék.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Szeretem egy édes reggelit, de azt hiszem, nagyon jó a testem számára, hogy változtassa meg! Marhahús, kelkáposzta, spenót, alma, avokádó, édesburgonya. Megrázza a rendszert belülről kifelé! ��

Egy hozzászólás, amelyet Danica Patrick (@danicapatrick) osztott meg

Zöld Smoothies mesterkedik.

Bizonyos próbálkozás és hiba történt, de Patrick tökéletesítette a zöld sminkes receptjét. A kulcs? Ne hagyd, hogy túl vizes legyen.

– Három nagy maréknyi spenótot állítok be a keverőbe, és csak annyi jeget és vizet hozok fel, hogy a spenót a spinchoz fordulhasson – mondta Patrick. “Minél hidegebb a hozzávalók, annál jobb, ezért szeretem a fagyasztott gyümölcsöt.”

Hozzátesz egy banán egyharmadát és egy negyed almát, így nem lesz túl édes, és hozzáad egy citromot, hogy csökkentsék az ital keserűségét.

– Vegye le a magokat és a bort a citromról, és csak dobja be – mondja. “Nagyon segít az ízeinek.”

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

A spenó keveredett, és valójában csinál egy szép színét ma! Házi almás tej, banán, áfonya, kenderes magvak, chia magok, maca, kókuszdió, spenót és vanília @ azxstarpronutrition fehérje. Kezdjük a hét lefelé! ������

Egy hozzászólás, amelyet Danica Patrick (@danicapatrick) osztott meg

Spenót és szóda uralják a hűtőjét.

Patrick megőrzi a hűtőszekrényét, amelyre több doboznyi spenót van ellátva, mivel az összetevőt zöldes finomságaiban és ebédlőben készült salátákban használja, de ez nem jelenti azt, hogy a hűtőszekrény 100 százalék egészséges.

Mindig is állandó mennyiségű koksz áll a kezében, és egy egész fiókot mindenféle sajtot feltöltöttek.

Mit's in Danica Patrick's Fridge

Danica Patrick

Ez annyira engedelmes, mint amilyennek ér. Ha Patrick vágya valami édesre, megragadja a Természet Sütőipari Füstös Bárját vagy a brownie-t.

“A világ sokkal jobban képzett, hogy mi a jó neked, és mi jobb neked, és tetszik nekem, hogy a Nature’s Bakery olyan dolgokat hoz létre, amelyeket mindig is élveztem, csak egészségesebb hozzávalókkal” – mondja a tejmentes, szójabab nélküli , nem GMO kezelések.

Danica Patrick

Aaron Davidson

Ő nem Picky a húsról.

A vacsora időben Patrick elviszi egy tonna zöldséget és fehérjét. A zöldségek nem változnak túlságosan, de a hús bármi lehet a lazacból vagy a csirkéből a steakhez vagy a bölényhez.

“A közelmúltban bölény hamburgert készítettem, és hitük volt” – mondja. “Én hajlamosak kreatívabb esténként, amikor főzök.”

Mindent megtesz, élvezheti a pácolt, pörkölt marhahúst, füstölt paprika édesburgonyával és párolt gombával, vagy elfogyaszthat egy olyan utáni versenyen, amely édes és savanyú:

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Így csinálok utódversenyeket! Egy eredeti @doubledosebakery steaket és egy sült tojást; egy csokoládé chip @doubledosebakery gofri keverék kesudió tiszta sütőtök, néhány extra csokoládé zseton és néhány banán szelet! Menny!!!!!

Egy hozzászólás, amelyet Danica Patrick (@danicapatrick) osztott meg

Igen, ez egy tojás, steakével és sült tojással teli, másikban kesudió, pépes sütőtök, banánszeletek és csokoládé csipke. Alapvetően reggeli, ebéd, vacsora és desszert minden egy lemezen.

És igen, teljesen féltékenyek az étkezés iránt.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...