Minden, amit tudni kell a Starbucks új ebéd menüjéről

Míg a legtöbben a Starbucks-hoz a Frappuccinos-hoz érkeznek, és a szezonális érzések, mint például a Rózsaszín ital, a kávézó láncolatát teljesen más ajánlatokkal látják el. Abban a reményben, hogy a reggeli joe és a délutáni pick-me-upok célpontjává válnak, a Starbucks csak elindította a teljes ebédmenüt.

Hivatalosan a Mercato menünek nevezik, és ahogy Eater Chicago jelentette, tartalmaz minden olyan kapható salátát és szendvicset, amelyet helyi konyhában készítettek el minden reggel.

Eddig ez az új lehetőség csak a Chicago környékén lévő üzletekben érhető el tesztelési fázisban. De ha ez a hit a fogyasztókkal, itt van mindent, amit az ebédidőtől a helyi Starbucks-onál várhat:

Kilenc forró és hideg szendvics, amelyet négy oldalsó salátával párosítanak.

Az egyik legfontosabb a Herbed Chicken & Fig Spread szendvics, amely a csirkemellet arugula, teljes kiőrlésű mustár ricotta, és a Ficelle kenyérrel terjedő füge rétegezi. A szendvicsek 5 és 8 dollár között vannak, ami nem rossz az ebédnél a városban. Az oldalsó saláták kicsit pricierek a méretükért, és 5 $ -ig 6 dollárért.

kép

Starbucks

Négy, fehérjecsomagolt, nagyméretű saláta.

A legizgalmasabb a csokor a Seared Steak & Mango Salad, amelyen fasírt steak steak, pálinka mangó, pácolt hagyma, uborka és répa rántva rizs tészta és apróra vágott földimogyoró – minden tál tetején romaine saláta piros curry vinaigrette . Ezek a nagyobb saláták ára 8 és 9 dollár közötti.

kép

Starbucks

A helyi konyhákon készített ételek mellett a Starbucks is megy az extra mérföldre, hogy meggyőződjön arról, hogy az étel a legjobb, ha megvásárolja. Saláták esetén az öltözõ a tál alján helyezkedik el, megakadályozva, hogy a zöldségek nyirkosak legyenek. Továbbá a nap végén maradt felesleges ételeket a Starbucks FoodShare-en keresztül éjszaka adják a közösségnek.

Még nincs szó arról, hogy az új menü megjelenik-e a Starbucks helyszínein világszerte, de esélye van arra, hogy ha a menü elég jól működik Chicagóban, akkor hamarosan megnézzük a Mercato menüt mindenhol.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...