Minden idők 11 legrosszagabb receptje

kép

reddit / imgur

Komolyan, olyanok, mint a teljes vonat roncsok – borzalmas és mégis olyan érdekes.

kép

reddit / imgur
Bolognai torta

A majonézett “fagylalt” és a mustár részletességgel. Nem is tudjuk, hány réteg feldolgozott hús van.

kép

instagram / reddit / imgur
Avokádó spagetti vörös szószsal

Bűnösnek vagyunk, hogy olyan makacs vélekedéseket tesznek, mint az avokádó, hogy mindent jobbá tegyünk. De a vörös szagú spagetti mindenképpen kivétel. (De ez nem olyan nyilvánvaló?)

kép

reddit / imgur
Sajtos Marmite Toast

A Marmite máris elég repulzív, nem kell menni, és meg kell rombolnia a cheddar sajtot és a mustárt is.

kép

reddit / imgur
Doritos “Gabona”

A Doritos összeomlása soha nem hangzik jó ötletnek (kivéve, ha egy Frito pie-t készítettél), de a hegyi harmat tetején tiszta istenkáromlás.

kép

Twitter / dale earnhardt jr
Banán és Mayo szendvics

Emlékszel, amikor Dale Earnhardt Jr. az internetet idegesítette ezzel a teljesen abszurd szendvicszel? Hát persze, hogy. Hogyan lehet elfelejteni a rettegést, amit éreztél??

kép

reddit / imgur
Unicorn Mac és Sajt

A szivárványhéj csúcspontja elérte csúcspontját ezzel a piszkos, makaróniával és sajtjal. De még az egyszarvú mágikus ereje sem tudja megmenteni ezt a vacsorát.

kép

reddit / imgur
Pringles Jam

A Pringles-ből készült préslevelek, a Pringlesekhez – furcsán ihlette a címke: “Nem csak eszel, hanem te is.” Még mindig nem vagyunk közel ehhez az OKA-hoz.

kép

reddit / imgur
Savanyúságos marhahús

Ez a szomorú ürügy állítólag földi marhahús keverék nem csak tejföllel, hanem kapros ízű krémsajt. És ott is van valami alig fagyasztott rigaton.

Cottage sajt fehérje kenyér

Készítsen egy kenyeret túrával, tésztába csomagolva, tetejét ketchupral, majd 10 percig süssük. Úgy hangzik, mint egy katasztrófa. Úgy néz ki, mint egy.

kép

reddit / imgur
Pureed Spaghetti

Miért? De miért.

Ketchup torta

Még mindig nem tudjuk elhinni, hogy Heinz támogatja a ketchupos sütés sütését egy palack hátulján lévő recepttel, de az egyik fickó úgy döntött, hogy megpróbálja. szájpecek.

Loading...